Son Yaz için Final Açıklaması Geldi

Son Yaz final kararı için açıklama geldi. Son Yaz kesin olarak final yapacak mı? Karardan dönülmesi gibi bir durum söz konusu olacak mı? İşte detaylar.

Son Yaz final yapacak mı yapmayacak mı çok tartışıldı. Aslında geçen sezonun en iddialı dizilerinden birisiydi. Fakat sezon sonunda Canan karakterinin ve çok önemli isimlerin diziden ayrılmasıyla beraber, dizi bir anda değişmişti. Yeni sezonda yeni oyuncular geldi. Geldi ama dizi istenen havayı yakalayamadı.

Böyle olunca final iddiaları gündeme gelmişti. Zaten dizinin yeni sezonda gününün de değiştiğini görmüştük. Sonuç olarak Son Yaz 26.bölümde final yapma kararı almıştı. Fakat dizinin hayranları bu karara karşı sosyal medyada konuyu defalarca gündeme getirdi. Sonucunda da dizi için yapım şirketinin açıklama yapma gereği duyduğunu gördük. Peki final kararı kesin mi?

Son Yaz Final Kararından Dönüş Yok

03 Medya’nın dizi için yapmış olduğu açıklamalara bakacak olursak, final kararı artık kesin. Dizinin neden final yaptığı konusunda da açıklama olduğunu belirtelim. Açıklamayı okuduğumuz zaman anlıyoruz ki dizinin final yapmasının nedeni düşük reytingler olmuş.

Son Yaz’ın reytinglerinin yeni sezonda düşük gittiğini biliyorduk. Demek ki düşen reytingler, kanalın da final kararı almasına neden oldu.

Yeni gelen oyuncuların da daha diziye ısınamadan final kararıyla karşı karşıya kalması söz konusu oldu. Tabii ki burada şöyle bir şey de var ki dizinin geçen sezon final yapması sanki daha iyi olurmuş gibi duruyor.

21-10/12/son-yaz-26bolum.jpg

Yeni sezonda birkaç bölüm devam edildikten sonra final yapılmasındansa geçen sezon Canan karakterinin ayrılması sırasında final yapılması, sanki dizi için daha isabetli olurdu gibi duruyor. Öyle ya da böyle sonuç olarak Son Yaz 26.bölüm ile beraber final yapacak. Dizide yer alan isimlerin yeni projeleri neler olacak göreceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin