Netflix Kulüp Dizisi İlk Tanıtım ve Konusu

Netflix Kulüp ilk tanıtım yayınlandı. Netflix Kulüp ilk tanıtım dizisi ne zaman yayınlanacak bu da netlik kazanmış oldu. İşte dizi için yaşanan son gelişmeler.

Çekimleri uzun zaman önce tamamlanmış olan Netflix Kulüp dizisi için yayın tarihi gibi bilgilerin ne zaman paylaşılacağı merakla bekleniyordu. Dizinin Ekim ayı içerisinde yayınlanabileceği de iddialar arasında yer almıştı. Fakat Ekim listesi içerisinde yeni yapımı görmedik. Ama Netflix Türkiye yeni dizi için de daha fazla bekletmedi ve dizininb fragmanı yayınlandı. Netflix Kulüp ilk tanıtım videosuyla beraber dizinin ne zaman yayınlanacağı da resmiyet kazanmış oldu.

Belki Ekim ayında yayınlanmadı ama bu fragmanla beraber görmüş olduk ki dizi 5 Kasım itibariyle yayına açılacak.

Netflix Kulüp Konusu Ne Olacak?

Dizinin konusu da bir hayli ilginç gibi duruyor. 03 Medya yapımcılığında hazırlanan dizide, 1955 yılında geçen bir dönem hikayesi göreceğiz. O yıllarda İstanbul’da bir gece kulubünde çalışan Matilda karakterinin ve sonradan kavuştuğu kızı Raşel’in hayatını izleyeceğiz.

Dönem dizisi olmasından dolayı, kostümleri ve mekanlarıyla da dikkat çekeceğini gördüğümüz yapımın oyuncuları da bir hayli iddialı isimler olarak karşımıza çıkıyor. Son dönemde İlk ve Son, Yalancı gibi dizilerle adını bir hayli duyurmuş olan Salih Bademci, yine ünlü isim Gökçe Bahadır, Fırat Tanış, Barış Arduç, Asude Kelebek, Metin Akdülger gibi ünlü oyuncuları göreceğiz.

Açıkçası hikayesi gereği de merak edilen yeni Türk yapımının yayınlanacağı net tarihin ise 5 Kasım olarak açıklandığını belirtelim.

Zaten resmi fragmanda da bu detayı görebiliyorsunuz. 2 dakika civarında olan Netflix Kulüp fragmanını izlediğiniz zaman, tam olarak nasıl bir diziden söz ettiğimizi de anlamış olacaksınız. Bu nedenle şimdi sizi fragmanla baş başa bırakalım.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin