Bright filminin anime uzantısı Bright: Samurai Soul Netflix'te başladı! Konusu ne?

Netflix, Will Smith'li Bright filminin anime spin-off'u "Bright: Samurai Soul"u izleyiciyle buluşturdu. Konusu, fragmanı, kadrosu ve tüm detayları...

"Değnek'in akıl almaz bir gücü vardır. Işıkla gizlenen bir adam onu kullanırsa dünya ışıl ışıl aydınlanır. Ama karanlıkta gizlenen bir adam onu sallarsa dünya zifiri bir karanlığa gömülür..."

Başrollerinde Will Smith ve Joel Edgerton'un yer aldığı 2017 yılı Netflix orijinal filmi "Bright" kuşkusuz o yılın en büyük hayal kırıklıkları arasındaydı. Film, eleştirmenlerden büyük ölçüde olumsuz eleştiriler alsa da bu durum, yapımın Netflix'in en çok izlenen filmlerinden biri haline gelmesini engelleyememişti.

"BRIGHT: SAMURAI SOUL" NETFLIX'TE BAŞLADI!

Ve Netflix bu kez Bright'ın anime spin-off'u "Bright: Samurai Soul"u izleyiciyle buluşturdu.

Senaryosunu Michiko Yokote'nin kaleme alıp, yönetmen koltuğunda Kyōhei Ishiguro'nun oturduğu film 12 Ekim 2021 Salı tarihinden itibaren Netflix kütüphanesinden izlenebiliyor.

Hatırlanacağı üzere Will Smith'li Bright'ta; türler arası gerilimin arttığı Los Angeles'ta, biri insan diğeri Ork iki polisin korkunç güçlere sahip bir obje bulmasını ve kehanetlerin bahsettiği bir savaşın ortasına düşmesini izlemiştik.

BRIGHT SPIN-OFF'U "BRIGHT: SAMURAI SOUL" NASIL BİR YAPIM?

Peki, Bright: Samurai Soul'da izleyiciyi nasıl bir hikâye bekliyor?

21-10/12/bright-samurai-soul-poster.jpeg

Filmin konusu, Japonya'daki Meiji Restorasyon Dönemi'nin ilk yıllarında Izo adında bir insan samurayın, Raiden adında bir ork suikastçıyla birlik olup yetim bir elf kızı ve taşıdığı asayı ortak düşmanlarından kurtarma çabasına odaklanıyor.

21-10/12/bright-samurai-soul-anime.jpeg

Yapımın Japonca ve İngilizce seslendirme kadrosunda Yuki Nomura (Izo), Daisuke Hirakawa (Raiden), Shion Wakayama (Sonya), Miyavi, Maaya Sakamoto, Kenjiro Tsuda, Chafurin, Mamoru Miyano, Kenichi Suzumura, Simu Liu (Izo), Fred Mancuso (Raiden), Yuzu Harada (Sonya) gibi isimler yer alıyor.

"Bright: Samurai Soul" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin