Netflix yapımı Convergence: Courage in a Crisis ile benzersiz Covid-19 öyküleri!

Pandeminin hikâyesi halkın hikâyesidir... COVID-19 pandemisinin isimsiz kahramanlarına odaklanan "Ortak Mücadele: Krizi Birlikte Göğüslemek (Convergence: Courage in a Crisis)" Netflix'te yayınlandı. Konusu, fragmanı, detayları...

Zamanımızın tanımlayıcı hikâyesi 10 sıra dışı sesle anlatılıyor...

COVID-19 pandemisinin isimsiz kahramanlarına odaklanan ilgi çekici belgesel yapım "Ortak Mücadele: Krizi Birlikte Göğüslemek (Convergence: Courage in a Crisis)" Netflix'te yayınlandı.

The White Helmets'in Oscar ödüllü yönetmeni Orlando von Einsiedel'in arkasında olduğu yapım, 12 Ekim 2021 Salı tarihinde Netflix portalına eklendi.

CONVERGENCE: COURAGE IN A CRISIS NASIL BİR YAPIM?

"Pandeminin hikâyesi halkın hikâyesidir" diyen yapımın konusuna bakacak olursak;

Ortak Mücadele: Krizi Birlikte Göğüslemek'te; COVID-19 dünya genelinde sorunları artırırken toplumun her kesiminden isimsiz kahramanların daha parlak bir gelecek için olayların gidişatını tersine çevirmeye çalışmasına tanıklık ediyoruz.

Sekiz ülkeyi ve dokuz ayrı hikayeyi kapsayan destansı bir iş birliğini yansıtan Convergence: Courage in a Crisis, bir kriz karşısında şefkatin ve topluluğun gücünü ortaya koyuyor.

21-10/12/convergence-courage-in-a-crisis-foto.jpeg

COVID-19, dünya genelinde güvenlik açıklarını şiddetlendirirken, toplumun her düzeyindeki isimsiz kahramanlar, gelgitin daha parlak bir geleceğe doğru dönmesine yardımcı oluyor.

Pandemi krizinde dünyanın dört bir yanındaki insanların mücadelelerine ışık tutan yapımın süresi 1 saat 53 dakika.

21-10/12/convergence-courage-in-a-crisis-afis.jpeg

Jon Bardin, Paula Comley, Adam Mitchenall, Patrick Vernon ve Hao Wu, projenin yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturan isimler.

"Convergence: Courage in a Crisis" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin