Yalancı 5.Bölüm Fragmanı! Doktor Yakalanacak mı?

Yalancı 5.Bölüm fragmanı geldi mi? Yeni bölümde Deniz, doktorun oyununu ortaya çıkarabiliyor mu? Peki Görkem'e ne oldu? İşte yeni bölüm fragmanı.

Büyük gizemlerle başlayan Yalancı dizisinde, yavaş yavaş sorular cevap bulmaya başladı. Dizide kimin yalan söylediğinin ortaya çıkmasından sonra, aslında yapımın gizemlerinin bir bir çözülmeye başladığını gördük. En son Yalancı 5.Bölüm fragmanı da yayınlandı ve Deniz’in yeni bölümde neler yapacağına ilişkin biraz olsun bilgi sahibi olmuş olduk.

Dizinin yeni bölümünde hem Deniz’in mücadeleye devam edeceğini anlıyoruz hem de Mehmet Emir’in gerçek yüzünün iyiden iyiye ortaya çıkmaya başladığını anlıyoruz.

Yalancı 5.Bölüm Fragmanı Neler Oluyor?

En son Mehmet Emir’in Deniz’e karşı bir dava açtığını görmüştük. Hala Deniz ile uğraşmaya devam eden doktor, 5.bölümde de buna devam edecek gibi duruyor. 5.bölümde Mehmet Emir’in okulda konuşma yaptığını da görüyoruz. Artık neden böyle bir konuşma yaptığı ve nasıl bir konuşma yapacağı kesin olarak anlaşılmıyor.

Diğer taraftan Yasemin de Mehmet Emir’e tepki göstermeye devam ediyor gibi gözüküyor. Ayrıca Yasemin ile Murat arasında yaşananlar ortaya çıkacak mı onu bilemiyoruz.

Tüm bunların yanında bir de Mehmet Emir’in 4.bölümde polis karakteri Görkem’e yaptıkları var. Bunlar ortaya çıkacak mı ve Görkem, Deniz’in davasının dışında Mehmet Emir’e karşı yeni bir dava açacak mı yeni bölümde ortaya çıkacak.

Yalancı 5.Bölüm fragmanının en sonunda ise çok dikkat çekici bir nokta daha olduğunu söylemek lazım. Fragmanın sonunda Yasemin, Deniz’i teskin etmeye çalışırken, Deniz bir planı olduğunu belirtiyor ve zaten fragman da bu şekilde bitiyor.

Görünen o ki Deniz’in gerçekleri açığa çıkarmak için mücadelesi devam edecek. Ama gerçekleri kanıtlamak için nasıl planları olduğunu ancak yeni bölümde göreceğiz. Dizide yaşanan tüm bu gelişmelerle beraber reytinglerin de biraz biraz yükselmeye başladığını ekleyelim.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin