Masumlar Apartmanı 42.Bölüm Fragmanı! Safiye Evlenecek mi?

Masumlar Apartmanı 42.Bölüm fragmanı önemli ipuçları veriyor. Gülben evleniyor. Asıl sürpriz ise Safiye cephesinde yaşanıyor gibi gözüküyor. Bu kez Safiye mi evlenecek?

Masumlar Apartmanı 42.bölüm bugün ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünü merak eden çok çünkü geçen bölüm öyle bir yerde bitti ki neler olacak bilmek istiyoruz. En son Naci’nin geldiğini ve Gülben’in isteme sırasında talihsiz bir olay yaşadığını görmüştük. Masumlar Apartmanı 42.Bölüm fragmanı da yeni bölümün nereden devam edeceğini gösteriyor desek yeridir.

Yeni bölüm fragmanında sadece Gülben için gelişmeler de yok. Aynı zamanda Safiye ile Naci arasında da önemli gelişmeler yaşanacak gibi gözüküyor.

Masumlar Apartmanı 42.Bölüm Fragmanı ve Olacaklar

Bu yayınlanan ikinci fragman oldu. İlk fragmana baktığımız zaman, her şeye rağmen Esat’ın Gülben’in yanında yer aldığını görmüştük. Bu bölümde de Gülben ile Esat arasındaki evlilik kararının bozulmadığını göreceğiz. Hatta evde kına yapıldığını bile göreceğiz.

Tabii ki bunlar bir hayal değil ya da karakterlerin birinin rüyası değilse Gülben’in kına gecesi yapılacak gibi duruyor.

Diğer taraftan Hikmet artık Safiye’yi ele almış gibi gözüküyor. Bu kez Safiye ile Naci arasında yaşananlara bir ad koymaya çalışacak gibi gözüküyor. Zaten hastaneye düştüğü zaman da bunu söylemişti.

Naci demişken artık Naci’nin de kesin olarak döndüğünü gördük. Hatta Safiye ile çoktan çay içmelere başlamışlar. Bir yanda Gülben’in düğün hazırlıkları bir yanda ise Naci’nin Safiye’ye hazırladığı sürprizi göreceğiz.

Naci, Safiye’ye bir yüzük almış ve çok büyük bir ihtimalle evlenme teklif edecek gibi gözüküyor. İlginç bir şekilde dizideki kasvetli hava biraz olsun dağılmış gibi gözüküyor. Masumlar Apartmanı 42.Bölüm fragmanı ile anladığımız bu. Hiç beklemediğimiz gelişmeler yaşanmaya başladı. Bakalım dizi böyle mi devam edecek yoksa tüm bu yaşananların altından farklı gelişmeler mi çıkacak. Bunu şu an bilemiyoruz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin