Camdaki Kız 39. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı! Feride’nin Şok Planı

Camdaki Kız 39. Bölüm 2. Fragmanı da yayınlandı. Feride'nin planı bu kez Hayri'nin tamamen ortadan kaldırılması yönünde. İşte yeni bölüm son fragman.

Camdaki Kız 39. Bölüm 2. Fragmanı da yayınlanmış durumda. Saatler sonra yayınlanacak olan yeni bölüm için çok önemli ipuçlarını da beraberinde sunan yeni fragman, artık Feride’nin bir seviye daha atlayacağını gösteriyor.

En son bölümde ortalığı karıştıran bazı gelişmeler yaşanmıştı. Hayri’nin cüzdanı Nalan’ı eline geçmiş ve Nalan fotoğrafını görmüştü. İlk fragmanda bu cüzdanı Feride’nin de bulduğunu gördük.

İkinci fragman gösteriyor ki Feride, cüzdanın içerisinde Nalan’ın fotoğrafını almış. Üstelik bu kez Feride ile Nalan’ı engellemek için şaşılacak bir plan peşinde.

Camdaki Kız 39. Bölüm 2. Fragmanı ve Yeni Bölüm için Son Detaylar

Nalan’ın yeni bölümde Feride’nin Nalan’ı engellemek adına bambaşka bir plan yaptığı gözüküyor.

Detaylar belli değil ama Feride’nin bir cinayet planı yaptığı anlaşılıyor. Feride bu kadar ileri gidecek mi bilinmez ama yeni bölüm bir hayli gergin geçecek orasını anladık.

Feride’nin artık ikili arasında kesin olarak bir şey olduğuna emin olduğunu da görmekteyiz. Şimdilik Feride ve Nalan’ın olayı dışında odaklanılan başka bir olay yok gibi.

Ama biliyoruz ki Camdaki Kız dizisinde işler çok hızlı değişiyor. Camdaki Kız 39. Bölüm 2. Fragmanında başka bir detay yok ama yeni bölümde daha çok sürpriz görürüz gibi. Feride gerçekten planını uygulamaya koyacak mı bu da yeni bölümde kesinlik kazanacak bir konu olacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin