Squid Game yıldızı başrolde: Netflix filmi Yaksha Acımak Yok yayında!

Güney Kore yapımı aksiyonla dolu casus gerilimi "Yaksha: Acımak Yok (Yaksha: Ruthless Operations)" Netflix'te yayınlandı. Konusu, fragmanı, oyuncuları...

Acımasız casusların savaşı başlıyor...

Güney Kore yapımı aksiyonla dolu casus gerilimi "Yaksha: Acımak Yok (Yaksha: Ruthless Operations)" Netflix'te yayınlandı.

Sul Kyung-gu (Acımasız) ve Park Hae-soo (Squid Game) ikilisinin başrollerde yer aldığı film 2 saat 5 dakika süreye sahip.

YAKSHA: ACIMAK YOK NASIL BİR FİLM?

Tehlikeli bir şehirde gizli bir operasyon ekibini ve liderini araştırmakla görevlendirilen dürüst bir savcının, kendini casuslar arasındaki ölümcül bir savaşın içinde bulmasını konu edinen Yaksha: Acımak Yok'un detaylı özeti şu şekilde:

Yurt dışında gizli operasyonlar yürüten bir ekibe liderlik eden acımasız "Yaksha", casusların cirit attığı riskli bir çatışma alanında tehlikeli bir göreve çıkar. Tuzağa düşen ve ihanete uğrayan Yaksha, Seul'den gönderilen, dürüst, özel bir müfettişin tarafında gönülsüzce yer alır.

Kuzeydoğu Asya'da jeopolitik öneme sahip bir nokta olan Shenyang, dünyadaki casus yoğunluğunun en yüksek olduğu yerdir. Güney Kore'de yurt dışı gizli operasyonlar yürüten Kara Ekip'in lideri Kang-in de Shenyang'da faaliyet gösterir. Görevini yerine getirme konusunda hiçbir engel tanımayan emektar Kang-in, genellikle "Yaksha" lakabıyla bilinir.

Bir gün, Ulusal İstihbarat Servisi (UİS), Shenyang'daki yerel eğilimler hakkında Kara Ekip tarafından gönderilen rapor bulgularının aslında düzmece olduğunu fark eder. Bu konuda ciddi bir rahatsızlık duyan UIS'nin 4 Numaralı Direktörü Yeom Jeong-won, Seul Merkez Savcılığına bağlı savcı Han Ji-hoon'u özel müfettiş olarak bölgeye gönderir.

Yaksha ve Kara Ekip, özel müfettiş Ji-hoon'u saf dışı bırakmak ister. Ama özel müfettiş, Kara Ekip'in operasyonlarını ısrarla takip eder.

22-04/14/yaksha-ruthless-operations-izle.jpeg

YAKSHA: ACIMAK YOK OYUNCULARI

Sangsang Film yapımcılığında hazırlanan filmin oyuncu kadrosunda şu isimler yer alıyor:

- Sol Kyung-gu (Ji Kang-in)
- Park Hae-soo (Han Ji-hoon)
- Hiroyuki Ikeuchi (Ozawa Yoshinobu)
- Yang Dong-geun (Chief Hong)
- Lee El (Hee-won)
- Song Jae-rim (Jae-gyu)
- Park Jin-young (Jeong-dae)
- Lee Soo-kyung (Mun Ju-yeon)
- Jin Kyung (Yeom Jeong-won)
- Jin Seo-yeon (Ryun Hee)
- Choi Won-young (Lee Chan-young)

22-04/14/yaksha-ruthless-operations-poster.jpeg

Çekimleri 2020'nin ilk yarısında tamamlanan Yaksha: Acımak Yok'un yönetmen koltuğunda Hyeon Na oturuyor.

"Yaksha: Ruthless Operations" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin