Camdaki Kız 44. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Hayri Ayrılıyor mu?

Camdaki Kız 44. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde Nalan'ı büyük bir şok bekliyor. Annesinden sonra şimdi de Hayri'den bir adım gelecek.

Camdaki Kız 44. bölüm fragmanı, bütün soru işaretleriyle beraber yayınlandı. Yeni bölüm için yayınlanan fragman, bu kez Nalan ne yapacak sorusunu da akla getirmiş oldu. Öyle ki son bölümlerde Nalan kendi hakkında önemli gerçekleri öğrenmiş ve artık annesinin baskısının altında çıkmıştı.

Nalan’ın babasını öğrenme çabası bir yana artık annesi Feride’nin söylediklerini de dinlememesi, dizinin bundan sonraki kaderini de belirleyecek gibi duruyor. Yeni bölümde neler olacağına ve fragmanda yer alan detaylara baktığımızda konuyu daha iyi anlamış olacaksınız.

Camdaki Kız 44. Bölüm Fragmanı ve Yeni Bölümde Yaşanacaklar

Fragmanda Nalan’ın annesine açık bir şekilde çıkışması dikkat çekiyor. Annesine artık onun söylediği hiçbir şeyi yapmasına gerek olmadığını söyleyerek niyetini gösteren Nalan, bu tavrı ile annesini de şaşırtıyor.

Feride ise tüm gerçeklerin de ortaya çıkmasından sonra konaktan ayrılmaya hazırlanıyor. Nalan’a da konaktan ayrılacaklarını ve artık kendisine ihtiyaçları olmadığını açık olarak belli ediyor.

Bu yaşanandan sonra Nalan’a bir diğer darbe ise Hayri’den gelecek gibi gözüküyor. Fragmanın başında bir telefon görüşmesi yaptığı gözüken Hayri, ani bir şekilde memleketine dönme kararı alıyor.

Telefonda kiminle görüştü ve neden bu kararı aldı derseniz bu durum hakkında fragmanda bir bilgi olmadığını görüyoruz. Nalan’ın ise Hayri’nin gitme kararından sonra ne yapacakları da merak konusu olmuş durumda.

Diğer taraftan Muzo’nun da Selen ile yüzleştiğini ve Selen’in aldığı kararları tartıştığını görüyoruz. Tartışmadan sonra Muzo ile Selen’in arasının da iyice açıldığını göreceğiz.

Camdaki Kız 44. bölüm fragmanı ile gördüğümüz detaylar bunlar. Yeni bölüm sonrasında diğer gelişmeleri de izleyeceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin