Masumlar Apartmanı 71. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı! Final Zamanı

Masumlar Apartmanı 71. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Final bölümü için beklenen haber gelmiş oldu. Dizi sonunda final yapıyor. İşte son fragman.

Masumlar Apartmanı 71. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Artık final zamanı gelen dizide neler olacağı da böylece az da olsa ortaya çıkmış oldu. Dizinin final bölümü için paylaşılan fragmanlara ve finalde neler göreceğimize bir kez daha bakalım.

Öyle ki dizinin nasıl bir final yapacağı herkes tarafından merak ediliyor. İlk bölüm ile dizinin geldiği 70.bölümde yaşananları düşündüğümüz zaman, yapımda önemli değişiklikler olduğunu görmüştük. Haliyle finalin nasıl olacağı da merak edilmekte.

Masumlar Apartmanı 71. Bölüm 2. Fragmanı ve Finalde Olacaklar

Final bölümü için yayınlanan ilk fragman baktığımız zaman, Gülben ve Safiye’nin babalarının son isteğini de yerine getirdiğini görmüştük. Yayınlanan ilk fragmanda iki kardeş, sonunda iyileştiklerini gösterecek bir adım atmış ve denize girmişlerdi.

Böylece babalarının son isteklerini de yerine getiren ikili finalin nasıl sonlanacağını da az çok göstermişti.

İkinci fragmanda da tam buradan devam edildiğini görüyoruz. Yine mutlu bir son işaret ediliyor. Yine Safiye ve Gülben’in nereden nereye geldiklerini görüyoruz. Tabii ki Han’ı da unutmamak lazım.

Tüm yüklerinden kurtulmuş gibi hisseden Han’ın da keyfinin yerinde olduğunu görüyoruz. Safiye çocuklara yardım etmeye başlamış. Gülben ise fragmanda gördüğümüz kadarıyla kendi hikayesini yazmaya başlayacak.

Masumlar Apartmanı 71. bölüm 2. fragmanı ile gördüğümüz şu ki dizinin finali mutlu sonla yapılacak. Bütün kasvetli havayı bozacak ve ilk bölümlerdeki gerginliği unutarak bir final bölümünün yayınlanacağını düşünüyoruz.

Daha fazla bilgiyi ve final nasıl olacağını tabii ki bölüm yayınlanınca göreceğiz. Final bölümü Salı günü yayınlanmış olacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin