Disney+’ın Yerli Dizisi Ru Hakkında Neler Biliyoruz?

Disney+ Ru dizisi için yeni iddialar ortaya çıktı. Dizide çok iddialı isimlerin yer alacağı ortaya çıkmaya başladı. Son konuşulan isimler ve dizi hakkında bildiklerimiz.

Disney+, çok kısa bir süre sonra Türkiye’de yayın hayatına başlayacak. 14 Haziran’dan sonra kullanıma açılacak olan platform, yayın hayatına başladığı gibi ses getirecek işlere de imza atacak. Netlik kazanan bir yerli yapım bile var. Kaçış dizisinin platformun ilk yerli yapımlarından biri olmasını bekliyoruz. Platformun yerli projelerinden olması beklenen bir diğer yapım ise Ru dizisi olacak.

İddialara göre dizi, platformun en iddialı dizilerinden biri olacak. Şu ana kadar elde edilen bilgiler, dizinin oyuncu kadrosunun da çok konuşulacağını gösteriyor. Uzun zamandır ekranlarda göremediğimiz isimler de bu proje ile geri dönecek gibi duruyor.

Ru Dizisinde Hangi Oyuncuların Yer Alması Bekleniyor?

Dizide yer alacağı iddia edilen ilk isim Meryem Uzerli. Muhteşem Yüzyıl dizisiyle beraber tanıdığımız ve bir anda en iddialı oyunculardan biri haline gelen Meryem Uzerli, Ru dizisiyle uzun bir aranın ardından dönmüş olacak.

İddialar doğruysa ünlü oyuncunun dizide Reyan rolüne hayat verdiğini göreceğiz. Hayallerinin peşinden giden ve Urla’ya gelerek dizi ile aynı adı taşıyacak olan bir restoran açacak karakteri canlandıracak ünlü oyuncu, dizinin de merkezinde olacak.

22-05/23/disney-ru-dizisi.jpg

Dizide yer alacağı söylenen bir diğer ismin ise Zafer Algöz. Yakın zamanda Erşan Kuneri dizisinde yer almış olan ünlü isim, dizide Tümsek rolüne hayat verecek ve başrollerden de biri olacak deniyor.

Son iddiaya göre ise dizide Şevval Sam’ın da yer alması ihtimali var. Ünlü ismin de çalışma programına uyarsa dizide yer alacağı iddia ediliyor.

22-05/23/disney-ru-dizisi-2.jpg

Tabii ki Disney+ Ru dizisi için henüz resmi bir açıklama yok. Bu bilgiler de iddialara göre ortaya çıkan bilgiler. Ne kadarı doğru ya da ne kadarı yanlış Disney+ Müşteri Hizmetlerinden gelen resmi açıklamalardan sonra göreceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin