Camdaki Kız 5.Bölüm Fragmanı Yayında! Sedat’a Ne Oluyor?

Camdaki Kız 5.Bölüm fragmanı geldi. Yeni bölümde Sedat trafik kazası mı geçirecek? Nalan kararından geri dönecek mi? İşte 5.bölüm bilgileri.

Oğulcan Özsezgi
03 Mayıs 2021 - 02:44
Gündem

Camdaki Kız için bölümler biraz durağan mı ilerliyor eleştirisi yapmaya hazırlanırken, öyle bir bölüm geldi ki işler bir hayli değişti. 4.bölümden söz ediyorum. Nalan, Sedat ile Cana’nın yer aldığı fotoğrafları gördü. Gazetede çıkan fotoğraflar sonrasında olay değişti. İki aile karıştı ve Nalan şok oldu. Sedat’ın kardeşi Muzo devreye girdi ve sorunu çözmek için bir plan yaptı. Tam durum toparlanırken, dizi şok bir şekilde bitmişti. Şimdi de Camdaki Kız 5.Bölüm fragmanı yayınlandı.

Yeni fragmanın gelmesiyle olay adeta şekillendi desek yeridir. Olaylar bir yana fragmanda dikkat çekecek olaylar da göze batıyor. Özellikle Sedat’ın başına gelecek olan olay can sıkacak gibi duruyor.

Camdaki Kız 5.Bölüm Fragmanı ve Tüm Olacaklar

Son bölümde, Sedat’ın ceketinde yer alan kolyeyi Cana’da göre Nalan, yüzüğü attı. Bölüm burada bitti. E tabii ki yüzük çıkınca işler karıştı. Rafet olayların ardından adeta patlama yaşayacak.

İlk yaptığı şey ise Sedat’ı evlatlıktan reddetmek olacak. İş hayatı da riske girecek olan Rafet veryansın ediyor. Sedat ise sonunda dayanamıyor ve evi terk ediyor.

Garajda yer alan lüks otomobillerden birini alarak gidiyor. Gece aileye bir telefon geldiğini görüyoruz. Muhtemelen Sedat kaza yapıyor çünkü Sedat’a bir şey oldu mu sorusunun sorulduğunu görüyoruz. Bir yandan da Nalan’ın durumu öğrendiğini anladık.

 

Camdaki Kız 5.Bölüm fragmanı için görüp görebileceğimiz detaylar bunlar. Bu daha birinci fragman. Dizinin yayınlanmasına epey bir zaman var. İkinci ve üçüncü fragman gelecektir.

Daha fazla bilgiyi de böylece göreceğiz. Sedat’a ne oluyor? Bunu şu an kesin anlamamız mümkün değil. Sadece kaza yaptığı üzerinde durulduğunu bilmekteyiz. Devamı için dediğimiz gibi yeni fragman görmek lazım.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin