Kağıt Ev Remzi Kimdir? Macit Koper Kim?

Kağıt Ev Remzi kimdir ? Kağıt Ev 3.bölümde diziye dahil olacak olan ismin hikayede nasıl bir yeri var? Remzi Karan karakterini canlandıran Macit Koper kim?

Oğulcan Özsezgi
03 Mayıs 2021 - 17:00
Gündem

İyi başladı ama henüz başlarda reyting kayıpları yaşamaya başladı. Evet Kağıt Ev dizisinden söz ediyorum. Reytingler çok istenildiği gibi gitmiyor gibi gözüküyor. Dizide bu etkiyi atmak ve reytingleri yükseltmek adına ise yavaş yavaş hareketlendirecek adımlar atılmaya başlandı. Diziye yeni isimler de dahil olmaya başladı. Kısa süre önce bir psikolog karakterinin geleceğinden söz etmiştik. Şimdi de Kağıt Ev Remzi karakteri geliyor. Hiç uzatmayacağım ve Kağıt Ev Remzi kimdir ona geçeceğim.

Kağıt Ev Remzi Kimdir?

Aslında karakterin devreye girmesinin nedeni psikoloğun söyledikleri. Cemre ile konuşan psikolog, bunun bir hastalık olduğunu ve aileden gelebileceğini söylüyor.

Yani genetik bir durumun söz konusu olduğu belirtilmekte. Bunun da anneden çocuğa geçebileceği konusunda bir söylem görüyoruz. Sonucunda da Aylin kızının bu durumunu araştırmaya başlıyor. En azından bizim fragmandan anladığımız bu.

Sonrasında Aylin, babasını ziyarete gidiyor. Kağıt Ev Remzi karakteri de burada karşımıza çıkıyor. Aylin’in babasını oynayan Remzi, cezaevinde. Cezaevine girmesinin nedeni ise eşini yani Aylin’in annesini öldürmek.

Aylin bu konuda babasına neden annesini öldürdüğünü soruyor. Aldığı cevap ise Aylin’i şok ediyor. Remzi sadece “hak etti” şeklinde bir ifade kullanıyor.

Cemre’nin İnci’yi öldürmesinin hemen sonrasında söylediği de tam olarak buydu. Aylin’in şok olduğunu görüyoruz ve sonucunda bir hastalık durumu söz konusu olduğu da ortaya çıkmış oluyor.

21-05/03/kagit-ev-remzi-kimdir.jpg

Macit Koper Kim?

Kağıt Ev Remzi kim söylediğimize göre, karakteri canlandırarak diziye dahil olacak olan başarılı oyuncudan da söz edelim. 1944 doğumlu olan ve çok küçük yaştan beridir tiyatro ile ilgilenen ünlü isim, usta oyunculardan bir tanesi.

Baktığınız zaman Macit Koper’in ilk oyunculuk deneyimleri yıllar öncesinde lise dönemlerine denk geliyor. Liseden sonra LCC Tiyato Okulu’na giren oyuncu, zaten bu aşamadan sonrada profesyonel oyunculuk hayatına adım atmış.

Sadece oyuncu olarak değil, kamera sahne arkasında da birçok görevi üstlenen Macit Koper’in çok sayıda ödülü de olduğunu biliyoruz. Muhteşem Yüzyıl, İftarlık Gazoz, Poyraz Karayel gibi yapımlarda da yer alan Macit Koper’in çok sayıda senaryosu da bulunuyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin