Çukur 4.Sezon 35.Bölüm 2.Fragman da Yayında!

Çukur 4.Sezon 35.Bölüm 2.fragman yayınlandı. Emmi'nin cenazesinde neler yaşanacak? Vartolu ve Yamaç arasında yaşanan gerilim ne? İşte yeni fragman.

Oğulcan Özsezgi
03 Mayıs 2021 - 17:22
Gündem

Çukur 4.Sezon 35.Bölüm hem üzecek bir bölüm olacak hem de finalde ipuçlarını beraberinde sunan bir bölüm olacak. Yeni bölüm üzücü olacak çünkü Emmi diziden ayrıldı. Yeni bölümde de ayrılığı göreceğiz. Çukur 4.Sezon 35.Bölüm 2.fragmanda da bu vedayı izliyoruz.

İlk fragman geldiği zaman bu konuda bir bilgi vermiştik. Emmi’ye veda edileceğini belirtmiştik ki zaten o yazının linkini de aşağı ekliyor olacağım. Yeni fragmanda başka bir mesaj var.

Çukur 4.Sezon 35.Bölüm 2.Fragmanda Vartolu ve Yamaç’ın Durumu

Bir Çukur toplanmış durumda. Herkesin katıldığı cenaze töreninde Emmi’nin tabutunun omuzlarda taşındığını görüyoruz. Tabut taşınırken tabii ki herkes bir omuz veriyor. Fakat burada bir tüyo var.

Yamaç tabutu taşırken Vartolu yanına geliyor ve tabuta omuz vermek için elini uzatıyor ama Yamaç buna izin vermiyor. Yamaç’ın izin vermediğini gören Vartolu ise çok şaşırıyor ve olduğu yerde kalıyor.

Sonrasında da Yamaç’ın tabutu bir başkasına bıraktığını görüyoruz. İşler daha da karışacak anladık. Çukur 4.Sezon 35.Bölüm yayınlandığı zaman, her şeye hazırlıklı olmak lazım.

Emmi biraz kolay öldü gibi geldi. Yani çok basit bir ölüm oldu gibi geliyor. Araba ile kandırıldı, boş bir araziye götürüldü ve sonucunda vuruldu. Bir anda Amca da ortadan kayboldu. Emmi diziye biraz basit veda etti gibi gözüküyor ama dediğimiz gibi artık finale çok yakınız.

Bundan sonra işler daha hızlı ilerleyecek. Yani Emmi’nin ölümü hızlı gelmiş olsa da bundan sonraki dönemeçte çok ünlü karakterlerin benzer şekilde diziye veda ettiğini göreceğiz. Yeni bölümleri bekleyelim. Heyecanlı bir final olacağına eminiz diyebiliyorum. Emmi’nin ölümü sadece olayların başlangıcı gibi duruyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin