Çizgi roman uyarlaması Naomi'den ilk kare geldi! Diziye dair son gelişmeler!

Çizgi roman uyarlaması Naomi'den ilk görsel geldi! DC Comics karakteri Naomi'nin süper kahraman dizisine dair detaylar...

Ava DuVernay (Selma) ile Arrow yazar - yürütücü yapımcısı Jill Blakenship ikilisinin arkasında olduğu çizgi roman uyarlaması "Naomi" dizisinin baş kahramanının ilk görseli paylaşıldı.

Brian Michael Bendis ve David F.Walker tarafından yazılıp, Jamal Campbell tarafından resmedilen ve 2019 senesinde yayımlanan çizgi roman serisinden ilham alan yapımda Kaci Walfall (Army Wives, Power) ana karakter Naomi'yi canlandırıyor.

NAOMI GÖRÜCÜYE ÇIKTI!

İşte saçındaki altın aksesuarlardan kıvrımlı fotoğraf ve haber küpürlerine kadar 2019 çizgi roman kapağındaki süper kahramanızı yeni versiyonuyla yansıtan ilk kare:

21-05/03/naomi-ilk-bakis.jpg

NAOMİ DİZİSİNİN KONUSU NE?

Peki Naomi dizisinde izleyici nasıl bir hikaye bekliyor?

Hikaye özetle; üvey anne babasıyla askeri küçük bir kasabada yaşayan liseli genç bir kızın, yaşadığı kasabasından çoklu evrenin doruklarına yaptığı yolculuğu konu ediniyor.

Doğaüstü bir olayın yaşadığı yeri özüne kadar sarmasının ardından Naomi, kökenlerini ortaya çıkarmaya koyulur. Bu serüvende keşfettikleri, kahramanlarımız hakkında inandığımız her şeye meydan okuyacaktır.

21-05/03/kaci-walfall-cizgi-roman-naomi.jpg

NAOMI OYUNCU KADROSU BELLİ OLDU

Ana kadroda yer alan diğer oyuncular Alexander Wraith (Orange Is the New Black, Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.), Cranston Johnson (Filthy Rich, P-Valley, Hap and Leonard) ve Camila Moreno'ya ek olarak Barry Watson, Mouzam Makkar, Mary-Charles Jones, Aidan Gemme, Daniel Puig ve Will Meyers gibi isimler de kadroda yer alıyor.

DuVernay'in Array Filmworks'u ve Warner Bros Television ortak yapımcılığında hazırlanan dizinin yürütücü yapımcı kadrosunda Array Filmworks'ten Sarah Bremner ve Paul Garnes da bulunuyor.

21-05/03/naomi-oyunculari.jpg

Amanda Marsalis (The Umbrealla Academy) ise dizinin pilot bölüm yönetmen koltuğundan oturan isim.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin