Yasak Elma Final Yapacak mı? 110.Bölüm Son mu?

Yasak Elma final mi yapacak? 110.bölüm dizinin son bölümü mü olacak? Şahika karakterine de veda edecek olan dizinin yeni sezonu için detaylar belli oldu.

Oğulcan Özsezgi
03 Mayıs 2021 - 02:17
Gündem

FOX TV’nin en değişik dizilerinden biri olan Yasak Elma, hikayede değiştirse karakterde değiştirse bir şekilde reyting alıyor. İlginç bir şekilde her durumda reyting almaya başlayan dizi, son bölümüyle beraber ise tavan yaptı. Çünkü diziden bir yaprak daha koptu. Haliyle gündeme gelen konu Yasak Elma final mi yapacak konusu oldu çünkü hikayenin artık nasıl gideceği bilinmiyor. 110.bölüm son olacak deniyordu ama bambaşka bir karar çıktı.

Yasak Elma Final Yapacak mı? İşte Cevap

Birincisi 109.bölümde kim olacak artık net olarak biliyoruz. Zaten biliyorduk ama bir fragman da geldi. İşler kesinleşti. Silahla vurulan isim Şahika olmuş. Zaten vurulduğu gibi de ölmüş.

Nesrin Cavadzade tarafından hayata geçirilen karakter, diziden ayrıldı ve bu farklı yorumlandı. Denildi ki zaten dizi 110.bölümde final yapacak ve kim gitmiş kim gelmiş önemli değil.

Zaten Nesrin Cavadzade’nin diziden ayrılmasının nedeninin de hikaye gereği olmadığı, yönetmen ile yaşadığı bir tartışma sonrası olduğu iddiası vardı.

Fakat görünen o ki bu iddiaların birçoğu boşa çıkacak. Evet yeni bölümle beraber dizinin ana isimlerinden biri olan Şahika kesin olarak ölecek. Evet Yasak Elma 110.bölümle final yapacak.

21-05/03/yasak-elma-final-mi-yapacak.jpg

Buna karşın dizi bitmeyecek. Bu final sezon sonu finali olacak. Yüksek seyreden reytingler nedeniyle kanalın devam kararı aldığı ortaya çıktı. Aslında dizi 110.bölümde bitecekti. Final yapılacaktı ama bu karardan dönüldü.

110.bölümde yine final yapılacak ama bu final sezon sonu olmuş olacak. Sezon sonu finalinin ardından yeni sezonda dizi kaldığı yerden tam gaz devam edecek. Yeni sezonda kaç bölüm olur? Kaç yeni karakter olur? Hikaye değişir mi? Bunlar artık yeni sezonda alacağımız cevaplar olacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin