Camdaki Kız 9.bölüm 2.fragman Yayında; Önemli Gelişmeler Var

Camdaki Kız 9.bölüm 2.fragmanı da geldi. Yeni bölüm fragmanında düğünün olacağını net olarak görüyoruz. Peki Nalan düğün sonrasında ne yapacak?

Oğulcan Özsezgi
09 Haziran 2021 - 19:00
Gündem

Camdaki Kız, biraz daha durağan giden hikayesini son iki bölümde bir hayli hızlandırdı. Dizi 8.bölümde bir hayli hareketlendi ve Feride her şeyi öğrendi. Bu hafta yayınlanacak olan bölüm ise sezon finali olacak. Haliyle yine çok ses getirecek bir bölüm bekleniyor. Camdaki Kız 9.bölüm 2.fragman da yayınlandı ve beklentiler bir kez daha arttı.

Açıkçası fragmanın anlattığı çok fazla şey olduğunu söyleyebiliriz. Düğün olacak mı sorusu bir kez daha gündemde.

Camdaki Kız 9.bölüm 2.fragman Neler Olacak?

Sezon finali için yayınlanan yeni fragmanda, düğünün olacağını görüyoruz. Düğün düzenlenirken, bir yandan da Feride’nin mücadelesini izliyoruz. Öğrendiği gerçeğe rağmen kimseye bir şey söylemeyen Feride, bir an önce düğünün olmasını istiyor. Buna karşın düğün hazırlıkları devam ederken Nalan’ın babası gerçekleri açıklayacak gibi duruyor.

Bu zamana kadar gerçekleri neden açıklamadıkları konusunda Nalan’dan af diliyor. Bu sırada ise Cana’nın amacına ulaştığını anlıyoruz. Cana düğün sırasında Sedat’ı yine kandırıyor ve bir şekilde ilişkileri yeniden başlıyor. Fakat Sedat’ın annesi bu kez onları yakalıyor.

Düğünün tamamlanmasının ardından Nalan ile Sedat odalarına geçerken, bu sırada Nalan’ın bir anda odadan çıktığını ve annesine sığındığını görüyoruz. Fakat annesi onu kapıdan geri çevirerek kocasının yanına dönmesini istiyor.

Bu sırada gizemli bir isim daha gözüküyor. Adının Hayri olduğunu anladığımız isim, Camdaki Kız 9.bölüm 2.fragman sonunda karşımıza çıkıyor. Fragmanda olacaklar bunlar. Bu fragman çok sürprizlerin geleceğini işaret etmekte.

Nalan düğünden hemen sonra Sedat’ı bırakacak mı bunu da anlayacağız. Ayrıca yeni bir Hayri karakteri karşımıza çıkacak. Bu karakter kim olacak orası da merak konusu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin