Camdaki Kız Hayri Kim? Kim Oynayacak?

Camdaki Kız Hayri karakteri ortaya çıktı. Camdaki Kız Hayri'yi kim canlandıracak? Karakter dizide nasıl bir görev alacak? İşte bilinenler ve gelişmeler.

Oğulcan Özsezgi
09 Haziran 2021 - 19:26
Gündem

Camdaki Kız sezon finali yaklaştı. Perşembe günü yayınlanacak olan yeni bölümde dizinin sezon finali yapmasını bekliyoruz. Sezon finalinde ise bölümün nasıl geçeceği konusunda bazı bilgiler paylaşmıştık. Eski haberimize link vereceğiz. Fragmanda gördüklerimiz içerisinde ise yeni bir karakter daha vardı. Bu yeni karakterin ise Hayri olarak isimlendirileceğini biliyoruz.

Camdaki Kız Hayri Kim Olacak?

Hayri karakteri sezon finali için yayınlanan fragmanın sonunda gözüküyor. Nalan, Sedat ile odasına geçerken bir anda odadan çıkıyor ve annesinin yanına gidiyor. Nalan annesinden yardım istiyor olsa da annesi ona yardım etmiyor ve kapıyı suratına kapatıyor.

Artık Nalan neden annesine sığındı, her şeyi öğrendi mi bunları bilmiyoruz. Bildiğimiz şey şu ki Feride kapıyı Nalan’ın üzerine kapatacak. İşte tam olarak bu sahneden sonra Nalan, yere çökecek.

Nalan yere çöktüğü zaman onun üzerine kırmızı bir örtü uzatan birini göreceğiz. Otel görevlisi olduğunu anladığımız bu kişi Hayri olacak. Camdaki Kız Hayri ismi kesin. Çünkü o kişinin yüzü gözükmüyor olsa da isim kartında Hayri yazdığını anlıyoruz.

Henüz yeni bölüm yayınlanmamış olsa da karakterin dizide önemli isimlerden biri olacağı iddia ediliyor. Hatta iddialara göre bu karakteri canlandıracak olan isim ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu olacak. Ünlü ismin dışında rol için adı geçen iki kişi daha var. Bunlar Burak Deniz ve Erkan Kolçak Köstendil. Ama henüz yeni role kimin hayat vereceği kesin olarak belli olmadı.

Ayrıca Camdaki Kız Hayri karakterinin nasıl bir rol üstleneceği konusunda da şimdilik bilgiler yok. Karakterin Nalan ile ilişkisi ne olacak bunu da sezon finalinde göreceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin