Night Court dizisinin oyuncu kadrosu genişliyor!

Bir döneme damga vuran Gece Mahkemesi (Night Court) dizisinin yeni versiyonunun oyuncu kadrosu belli olmaya başladı! Detaylar...

1984 - 1992 yılları arasında dokuz sezon boyunca ekranlara gelen hukuk komedisi "Night Court"un yeni versiyon projesi için geçtiğimiz haftalarda NBC'den deneme bölümü onayı çıkmıştı.

NIGHT COURT OYUNCU KADROSUNA YENİ İSİM

The Big Bang Theory'den Melissa Rauch'un hem oyuncu hem yapımcı olarak yer aldığı; John Larroquette'nin dört kez Emmy ödülü kazanmasına vesile olan Daniel R. "Dan" Fielding rolünü yeniden canlandırcağı dizinin oyuncu kadrosu genişlemeye başladı.

Ana Villafañe (Younger) kadroya katılan yeni isim oldu.

21-06/09/ana-villafane.jpg

Villafañe dizide bölge savcı yardımcısı Monica karakterine hayat verecek. Rekabetçi, mükemmeliyetçi ve ısrarcı bir karaktere sahip olan Monica, Manhattan belediye mahkemesindeki gece vardiyası işini daha büyük ve daha iyi şeylere giden bir basamak olarak görmektedir. Burada bir süre mahkeme salonu deneyimi yaşayarak büyük firmaların birine kapağı atmak kendisinin en büyük hedefi.

Yakın zamanda Paramount+ dizisi Younger'ın final sezonunda tekrar eden bir rolle karşımıza çıkan aktris - şarkıcı Villafañe, geçmiş dönemde NBC/Uni TV dizileri New Amsterdam ve Sunnyside'da rol almıştı.

Broadway yapımı On Your Fee'de Gloria Estefan rolünü üstlenen oyuncu, müzikalin 2014-2017 döneminin tamanında rol alırken 2015 Theatre World Ödülleri'nde en iyi kadın oyuncu ödülünü kazanmıştı.

21-06/09/night-court-yeni-versiyon.jpeg

"NIGHT COURT" KONUSU

Dan Rubin'in (The Unbreakable Kimmy Schmidt, Outmatched), Reinhold Weege'nin yaratıcısı olduğu orijinal diziye dayanarak senaryosunu kaleme aldığı, çoklu kamera tekniğiyle çekilen yeni Night Court dizisinin hikayesi; Manhattan'daki bir mahkemenin gece vardiyasına başkanlık ederken babasının izinden giden ve başta eski gece mahkemesi savcısı Dan Fielding (Larroquette) olmak üzere çoğu tuhaf ve alaycılardan oluşan ekibine düzen getirmeye çalışan merhum Harry Stone'un kızı, pişmanlık duymayan iyimser yargıç Abby Stone'a (Rauch) odaklanıyor.

Melissa Rauch ve Winston Rauch ikilisi Warner Bros. TV merkezli After January yapım şirketleri aracılığıyla projenin yürütücü yapımcılığını üstleniyorlar.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin