The Umbrella Academy 3. sezon bölümleri belli oldu! Yeni sezon detayları!

Netflix'in popüler bilim-kurgu dizisi The Umbrella Academy'nin 3. sezon bölümleri belli oldu. Yeni sezona dair tüm detaylar...

Geçtiğimiz yılın Kasım ayı içinde "Zaman yolculuğu ile nereye gideceğinizi asla bilemezsiniz" sloganıyla 3. sezon onayını aldığı duyurulan Netflix'in bilim-kurgu dizisi "The Umbrella Academy"nin yeni sezonuna dair bazı haberler var.

İlk sezonu 15 Şubat 2019, ikinci sezonu 31 Temmuz 2020 tarihinde izleyiciyle buluşan çizgi roman uyarlaması yapımın 3. sezonu, ilk iki sezon olduğu gibi 10 bölümden oluşacak.

THE UMBRELLA ACADEMY 3. SEZON BÖLÜMLERİ

Netflix, dizinin yeni sezonunda bizi bekleyen 10 bölümün isimlerini duyurdu.

Bölümlerin sıralaması şu şekilde:

3. Sezon 1. Bölüm: "Meet the Family"
3. Sezon 2. Bölüm: "World's Biggest Ball of Twine"
3. Sezon 3. Bölüm: "Pocket Full of Lightning"
3. Sezon 4. Bölüm: "Kugelblitz"
3. Sezon 5. Bölüm: "Kindest Cut"
3. Sezon 6. Bölüm: "Marigold"
3. Sezon 7. Bölüm: "Auf Wiedersehen"
3. Sezon 8. Bölüm: "Wedding at the End of the World"
3. Sezon 9. Bölüm: "Six Bells"
3. Sezon 10. Bölüm: "Oblivion"

21-06/09/the-umbrella-academy-3-sezon-bolumleri.jpg

THE UMBRELLA ACADEMY 3. SEZON OYUNCULARI

Çekimleri Şubat ayında başlayan yeni sezon için Ellen Page (Vanya), Tom Hopper (Luther), David Castañeda (Diego), Emmy Raver-Lampman (Allison), Robert Sheehan (Klaus), Aidan Gallagher (Number Five), Justin H. Min (Ben), Ritu Arya (Lila Pitts) ve Colm Feore (Sir Reginald) gibi isimler geri dönerlerken; showrunner/yürütücü yapımcı Steve Blackman dümenin başında yer almaya devam ediyor.

Justin Cornwell (Marcus), Britne Oldford (Fei), Genesis Rodriguez (Sloane), Cazzie David (Jayme), Jake Epstein (Alphonso) ise sezonun yeni yüzleri olarak kadroya dahil olan isimler.

21-06/09/sparrow-academy-the-umbralla-academy-3-sezon.jpg

3. sezon öncesi gerçekleştirilen görüşmelerde Tom Hopper, David Castañeda, Emmy Raver-Lampman, Robert Sheehan, Aidan Gallagher ve Justin H. Min gibi isimlere zam yapılmış ve her birinin bölüm başına 200.000 dolardan fazla kazanacağı belirtilmişti. Ellen Page ile de ayrı bir görüşme gerçekleştirilmiş ve ona da benzer bir şekilde zam yapılmıştı.

Babalarının ölümünün ardından tekrar bir araya gelen sıra dışı yeteneklere sahip Hargreeves kardeşlerin şaşkınlık verici aile sırlarını ve insanlığı bekleyen yakın bir tehdidi açığa çıkarmasıyla gelişen olayları konu edinen yapımın ikinci sezonunda izleyiciler geçmişe yolculuk edip 1960'lı yılların Dallası'nda farklı zamanlara dağılan kardeşlerin kendilerine yeni yaşamlar kurmasına ancak yeni kıyamet tehdidiyle bir kez daha bir araya gelmelerine tanıklık ettiler.

THE UMBRELLA ACADEMY 3. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

The Umbrella Academy'nin yeni sezonunun 2022 yılı içinde izleyiciyle buluşması bekleniyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin