Fresh, Fried & Crispy 1. sezon Netflix'te başladı!

Daym Drops'un popüler noktaları gezdiği yemek ve seyahat temalı yapım "Fresh, Fried & Crispy (Çıtır Çıtır Kızartmalar)" 1. sezonuyla Netflix'te başladı. Fresh, Fried & Crispy konusu, fragmanı, bölümleri...

"Arabamda yemek incelemesi yapmaya 2009 civarı başladım. Sonra hayatım değişti. İyi yemek yiyebilmek için her yere gidebilirim..."

San Diego'da kızartılmış salt water taffy, Baltimore'da devasa yengeç sandviçi, Las Vegas'ta altın tozlu burger... Ağzınız henüz sulanmadı mı?

FRESH, FRIED & CRISPY 1. SEZONUYLA NETFLIX'TE!

YouTube'da fast-food eleştirileri yaparak ün kazanan Daym Drops, ABD'de keşfettiği kızartmaları izleyicilerle paylaşıyor.

Yemek tutkusu ve eğlenceli karakteri ile bilinen eleştirmen Daym Drops'un, en iyi ve en yeni kızartmaları bulmak için Amerika'nın en popüler noktalarını gezdiği yemek ve seyahat temalı yapım "Fresh, Fried & Crispy (Çıtır Çıtır Kızartmalar)" 1. sezonuyla Netflix'te başladı.

21-06/09/fresh-fried-crispy-netflix-poster.jpg

09 Haziran 2021 Çarşamba günü Netflix'e eklenen 1. sezon toplam 8 bölümden oluşuyor.

Sezonun bölümlerinin süreleri 25 ile 27 dakika arasında değişiyor.

21-06/09/fresh-fried-crispy-netflix-1-sezon.jpg

"FRESH, FRIED & CRISPY" BÖLÜMLERİ

Daym Drops'un ziyaret ettiği yerlere göre isimlendirilen bölümlerin sıralaması ise şöyle:

"St. Louis", "Savannah", "Las Vegas", "Baltimore", "San Diego", "Denver", "Birmingham", "Cleveland".

"Fresh, Fried & Crispy" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin