Masumlar Apartmanı İnci Öldü? Diziye Nasıl Veda Etti?

Masumlar Apartmanı İnci öldü. Dizinin sezon sonunda beklenen oldu ve İnci karakteri bir trafik kazası sonrasında hayatını kaybetti. Böylece dizide dengeler değişti.

Oğulcan Özsezgi
08 Haziran 2021 - 23:34
Gündem

Masumlar Apartmanı İnci karakterinin diziye veda edeceğini söylemiştik. Yaklaşık olarak 2 hafta kadar öncesinde İnci karakterinin diziden ayrılacağını zaten söylemiştik. Karakterin diziden ayrılacağını biliyorduk ama nasıl ayrılacağını bilmiyorduk. Masumlar Apartmanı İnci öldü. Karakterin diziden nasıl ayrılacağı konusunda soru işaretleri giderildi. Peki İnci karakteri nasıl öldü?

Masumlar Apartmanı İnci Nasıl Öldü?

Bir önceki bölümde İnci, Han’ın yaptıklarını öğrenmişti. Zaten diziler.com’da bu konuda özet paylaşımı yapmıştık. Han’ın Naci’ye yaptıklarından sonra İnci çok kızdı. Bunun üzerine de evi terk etti. Evi terk etmesinin arkasından Han onu takip etse de başarılı olamadı ve İnci, İstanbul’dan ayrıldı. Sonrasında Safiye, İnci ile konuşmaya gitti. Konuşma sonrasında öğrendik ki İnci hamile.

İnci’nin hamile olduğunu sadece Safiye öğrenmedi. Onu geri getirmek adına Han da İnci’nin yanına gitti. İkili kısa bir tartışma yaşadı. İnci, yine kızarak yola düştü. Fakat bir süre sonra durup, geçmişini hatırladı. Han’ın babası gibi olmadığını düşününce geri dönmek istedi. Tam bu sırada arabayı geri çevirdi ve Han’a doğru gitmeye çalıştı ama o sırada ne hikmetse bir kamyona çıktı ve arabaya çarptı.

21-06/08/masumlar-apartmani-inci-oldu.jpg

Bu sırada Han’ın da olay yerine geldiğini gördük. Han’ın kollarında İnci öldü. Öldü diyoruz çünkü gelişme yeni sezona bırakılmadı. Cenaze sahnesi bile yapıldı. Hatta 1 ay sonrasına gidildi ve Naci’nin tedavi için ayrıldığını gördük.

İnci’nin kesin olarak ölmesi sonrasında dizide nelerin değişeceği belli değil. Han’ın delirdiğini gördük. İnci’nin kardeşi ile dedesinin durumunun ne olacağı ise soru işareti. Diziden yeni ayrılıklar olabilir. Belki yeni oyuncular da diziye dahil olabilir.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin