Yamaç, Aras Bulut İynemli Geri Dönüyor! İşte Yeni Proje

Aras Bulut İynemli için yeni dizi projesi ortaya çıktı. Ünlü oyuncu yine bir Ay Yapım dizisinde mi yer alacak? Ortaya atılan iddialar ve son gelişmeler.

Oğulcan Özsezgi
08 Haziran 2021 - 23:19
Gündem

Çukur artık sona erdi. 4 sezonda olan biten çok fazla şey oldu. Ama her dizide olduğu gibi (belki Arka Sokaklar hariç :) ) bu dizide de veda vakti geldi. 4.sezondan sonra sona eren dizide yer alan oyuncular ise yeni projelerle anılmaya başlandı. En çok merak edilen isim ise Aras Bulut İynemli yani Çukur’un Yamaç’ı olmuştu. Bu zamana kadar karaktere rol veren Aras Bulut İynemli'nin, Netflix dizi projesinde yer alacağı iddia edilmişti. Fakat şimdi yeni bir iddia var.

Aras Bulut İynemli Üç Kuruş ile Dönüyor

Yine Ay Yapım imzalı yeni bir dizinin daha haberi verildi. Daha önce gündeme gelen Üç Kuruş ismi, bu sefer Çukur’un finalinde de gösterildi. Finalde duvar üzerinde “İçerde’den çıktık Çukur’a düştük, Sırada “Üç Kuruş”” var şeklinde bir not gösterildi.

Tabii ki bu dizinin ismini doğrulayan bir detay olmuş oldu. Dizinin adı dışında ne biliyoruz diye sorarsanız üç erkeğin hikayesinin anlatılacağını biliyoruz. Fakat daha önce de diziler.com’da yaptığımız paylaşımda, başka bir detayın belli olmadığını söylemiştik.

21-06/08/aras-bulut-iynemli-4.jpg

Tek belli olan Mucize Doktor’un yıldız ismi Taner Ölmez’in dizide başrollerden biri olacağı. Şimdi ikinci bir iddia var. O da Aras Bulut İynemli’nin yeni dizi için teklif aldığı. Son gelen iddialara göre ünlü oyuncu bu teklifi kabul etti.

Böylece Üç Kuruş isimli diziyle beraber Yamaç karakterini canlandıran Aras Bulut İynemli yeniden ekranlara dönmüş olacak. Dizinin yeni sezonda yayınlanmasının beklendiğini düşünecek olursak, ünlü oyuncu da ekranlara çok uzun bir süre veda etmemiş olacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin