Çıplak II Ölenle Ölünmez Yayın Tarihi Belli Oldu!

Çıplak II Ölenle Ölünmez yayın tarihi duyuruldu. Resmi olarak yapılan açıklamaya göre dizinin yeni sezonu sadece 1 gün sonra yayında olacak.

Oğulcan Özsezgi
08 Haziran 2021 - 02:53
Gündem

Tartışmalara konu olmuş ve çok ses getirmiş olan Çıplak dizisi, yeni sezona hazır. Dizinin yeni sezonu için ilk fragmanın yayınlandığını duyurmuştuk. Şimdi ise Çıplak II Ölenle Ölünmez yapımının ne zaman yayınlanacağı duyuruldu. Çıplak II Ölenle Ölünmez yayın tarihi için verilen süre ise çoktan geri sayımın başladığını işaret etmekte. Yönetmenin açıkladığı bilgilere göre yeni sezon geldi desek bile yeridir.

Çıplak II Ölenle Ölünmez Yayın Tarihi ve İlk Fragman

Ünlü yönetmen Can Evrenol tarafından yapılan açıklamaya göre Çıplak 2.sezon 9 Haziran 2021 tarihinde yayınlanacak. Yani bu demek oluyor ki dizinin ikinci sezonu yarın yayınlanacak.

Yayın tarihi dışında yayın saati konusunda da bir paylaşım yapılmış durumda. Buna göre dizinin yayın saati de 21:00 olarak açıklandı. Tam bu zamanda yeni sezon BluTV üzerinden izleyicilere sunulmuş olacak.

Yeni sezonda dizide yer alacak başrolde ise herhangi bir değişiklik olmayacağını belirtelim. Yine Müge Bayramoğlu başroldeki yerini alacak ve hikaye aynı çerçevede işlenmeye devam edecek.

Fragmandan anladığımız kadarıyla iddialı dizinin ikinci sezonu da yine iddiasını gösterecek. Zaten birinci sezon bu konuda çok tartışılmıştı. Dizinin 18 yaş üzeri sınırı vardı ve cesur sahneler bir hayli tartışma konusu olmuştu.

Fragmanda bu sezonda da cesur sahnelerin olacağını anlıyoruz. Yine dizinin tartışmalara neden olup olmayacağı ise izleyince görülecek. Şimdilik BluTV’ye iddialı bir dizi daha eklendi desek yeridir.

Son dönemde dijital platformlar arasında bir dizi yarışı da var. Exxen’in Leyla ile Mecnun’u geri getirmesi, Netflix’in ardı ardına atakları ve şimdi de BluTv. Dijital platformlarda da yarış hızlanacak anlamış olduk.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin