Masumlar Apartmanı 37.bölüm 2.Fragmanı! İnci Kesin Ölecek mi?

Masumlar Apartmanı 37.bölüm 2.fragmanı da geldi ve İnci ile Han'ın olayı biraz daha netleşmeye başladı. İnci hamile ama diziye veda edecek gibi duruyor.

Oğulcan Özsezgi
08 Haziran 2021 - 02:37
Gündem

Masumlar Apartmanı 37.bölüm fragmanı hakkında paylaşımda bulunmuştu. Fragmanda sezon finali için çok önemli ayrıntılar dikkat çekiyordu. Başta ise Han ile İnci. Zaten sezon finaline de damga vuracak olan isimler bu iki isim olacak. Bir yandan Han’ın çıldıracak derecede zorlandığını bir yandan ise İnci’nin vedasını göreceğiz. Yaklaşık 5-6 haftadır İnci’nin diziden ayrılacağı konusunda bilgiler geliyordu.

Masumlar Apartmanı 37.bölüm 2.fragmanı da bunu bir kez kanıtladı diyebiliriz. Çok önemli ipuçları gözüküyor ve bu ipuçları değerlendirildiği zaman da denildiği gibi İnci’nin diziden ayrılacağını anlıyoruz. Peki başarılı oyuncu diziden nasıl ayrılacak?

Masumlar Apartmanı 37.bölüm 2.Fragman ve Olacaklar

İlk olarak Naci’nin Safiye’ye vedasını bir kez daha gördüğümüzü belirtelim. Zaten daha öncede söylemiştik Naci, sezon arasında tedavi olmaya gitmiş gibi gösterilecekti.

İyileşecek mi bilmiyoruz ama diziye devam edecekse karakterin iyileşeceği düşünülüyor. Zaten hastalığının durduğu konusunda bilgiler verilmiş ve bir nevi yeni sezonda da Naci karakterini göreceğimizin sinyalleri paylaşılmıştı.

Sonrasında ise Han ve İnci olayına geçeceğiz. Artık İnci’nin hamile olduğunu kesin olarak anladık. Esra ile konuşmasında da kesin olarak fragmanda hamile olduğunu belirtiyor. Fakat İnci, Han’dan ayrılmaya kararlı gibi gözüküyor. İkilinin ayrılmasının sonucu ise ölüm olacak gibi duruyor. Öyle ki İnci’nin fragmanın sonlarında böyle biraz daha hayal şeklinde Han ile vedalaştığı izlenimi veriliyor.

Han’ın bu durum karşısına ne yapacağını sezon finalinde göreceğiz. Ama bu kadar üzüntü ve acı yüklenilmesi ne kadar doğru tartışılır. Dizide eğer İnci’nin de ölerek ayrıldığını görürsek, bir hayli acılı bir senaryo izlemiş olacağız.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin