Çukur Finalinde Dikkat Çeken Hata

Çukur'un final bölümünde dikkat çeken bir hata tespit edildi. Dikkatli izleyicilerin gözünden kaçmayan hata Nehir ile Efsun'un sahnesinde ortaya çıktı.

Oğulcan Özsezgi
08 Haziran 2021 - 01:58
Gündem

Diziler.com olarak Çukur’un final bölümüne kadar olan her gelişmeyi aktarmaya çalıştık. Sayısız fragman ve gelişmeyi paylaştığımız dizi sonunda final yaptı. 4.sezon ile ekranlara veda eden dizide son ise izleyicilerin istediği şekilde yapıldı. Öyle aşırı hüzünlü bir veda olmadı. Yıllarca unutulmayacağını düşündüğümüz dizinin final bölümünde bazı hatalar da gözlerden kaçmadı.

Tabii ki bu hatalar finalin önüne geçecek kadar büyük hatalar değildi ama diziyi yakından takip eden hayranların da dikkatinden kaçmadı ve kısa süreli de olsa sosyal medyada gündem oldu. Yaşanan hata Yamaç’ın eski sevgilisi Nehir ile ilgili bir hata oldu.

Çukur’da Gözden Kaçmayan Hata Dikkat Çekti

Final bölümünde sadece Amca ile Yamaç ekibi arasındaki çekişme yoktu. Final bölümünde Nehir ile Yamaç’ın eski sevgilisi de bir araya geldi. Bu birleşmenin de bir nedeni vardı. Şöyle ki Nehir’in kanser olduğunu öğrendik.

Öleceği ortaya çıkan ve kanser olan Nehir’in çocuğunu ise birine emanet etmek istediği görülüyor. İşte tam olarak Efsun ile Nehir arasındaki görüşmenin nedeni bu. İkili bunun üzerine konuşurken Nehir’in kanser olması ve bunun için tedavi görmesi de gündeme geliyor.

21-06/08/ukur.jpg

İleri derece kanser hastası olan karakterin saçlarının da döküldüğü görülüyor. Ama işte burada bir hata dikkat çekti. Aslında karakterin saçlarının tamamen döküldüğü vurgulanmak istenmiş. Fakat burada Nehir’in ensesinde saçların gözüktüğü gözden kaçırılmış.

Karakterin saçları tamamen dökülmüş olarak gözüküyor ama ensesinde saçlar var. Tabii ki dikkatli Çukur izleyicileri final bölümünde bu detayı da gözden kaçırmamış. Ama tabii ki dizinin final bölümünün önüne geçecek bir hata falan değil.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin