Kağıt Ev Nasıl Bitti? Sonunda Ne Oldu?

Kağıt Ev final yaptı. Kağıt Ev nasıl bitti? Cemre sonunda tutuklandı mı? Aylin ve Cihan arasında neler yaşandı? İşte dizinin sonu ve olanlar.

Oğulcan Özsezgi
08 Haziran 2021 - 00:36
Gündem

Kağıt Ev final yapacak, yok iddialar boşa çıktı yapmayacak derken dizi final yaptı. Beklenmedik final 8.bölümde geldi. Çok erken oldu ama sonuçta final oldu. Hikaye belki bambaşka bir şekilde uzayacaktı ama öyle olmadı ve bu hafta diziye veda ettik. Peki Kağıt Ev nasıl bitti? Cemre her şeyi itiraf etti mi? Mert kurtuldu mu?

Kağıt Ev Nasıl Bitti? İşte Finalde Olanlar

Final bölümünde Cemre, Azra’nın yaptıklarını öğrendi. Cihan ile ilişkisi olduğunu anladı ve Azra’yı öldürmeye kalktı. Bu sırada ikili arasındaki konuşmaları duran Bülent, Cemre’nin her şeyi itiraf ettiğini gördü.

Hemen eve yetişen polis Cemre’yi aldı ve karakola götürdü. Sorgu sırasında her şeyi inkar ediyor olsa da tüm oklar Cemre’nin üzerine doğruldu. Bu sırada İnci’nin ölümü davasında mahkeme de görülmeye başladı.

Mahkemede olan biten her şey anlatıldı. Cemre burada da suçunu inkar etti. Fakat Cemre’nin hasta olduğuna karar verildi ve Cemre’nin hastaneye yatırıldığını gördük. Kağıt Ev finalinde ise olaylar 1 yıl sonrasına taşındı.

21-06/08/kagit-ev-final.jpg

Mert ailesini cezalandırmak için bunları yaptığını belirterek 1 yıl sonra beraat etti. Fakat annesi ve babası ile görüşmek istemediğini dile getirdi. Bu sırada ise Cemre’nin hastanede tedavi altına alındığını gördük. Ama görünen o ki çok bir tedavi etkisi oluşmamış. Daha da delirmiş.

Cihan ile Aylin ise ayrılmışlar. Cihan mafyanın teklifini kabul etmiş ve onların karanlık işlerini temizlemeye başlamış. Yani tatmin etmeyen bir final olduğunu söyleyebilirim. Aslında dizi iyi bir hikaye ile başlamıştı ama iyi götürülemedi ki final yaptı. Burada asıl büyük etki tabii ki reytinglerde oldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin