Leyla ile Mecnun Dizisinden Bir İyi Haber Daha

Leyla ile Mecnun dizisi için bir iyi haber daha var. Bu sefer ikna edilmediği iddia edilen Köksal Engür'ün dizi için ikna edildiği söylendi. Peki dizi ne zaman gelecek?

Oğulcan Özsezgi
08 Haziran 2021 - 00:19
Gündem

Leyla ile Mecnun dizisinin Exxen platformunda yer alacağını artık biliyoruz. Acun Ilıcalı tarafından yapılan paylaşımlar, Onur Ünlü’nün paylaşımları derken dizinin geleceğini duyurmuştuk.

Yeniden çekilen yapım için diziler.com takipçilerinin bildiği bir şey daha var o da dizinin tam kadro geri döneceği. Bu konuda da epey bir çaba sarf edildiğini paylaşmış ve iyi haberlere de yer vermiştik. Şimdi ise diziyi merakla bekleyen hayranlar için bir iyi haber daha geldi.

Leyla ile Mecnun Dizisinde Tam Kadro Kesinleşti

Geçtiğimiz hafta diziler.com üzerinden paylaştığımız haberimizde, Erdal Bakkal karakterini canlandıran Cengiz Bozkurt ile anlaşıldığını söylemiştik. Son gelişmeleri içeren bir linki hemen aşağı ekliyorum.

Cengiz Bozkurt’un ikna edilmesiyle beraber Haziran ayında çekimlerin başlayacağının da haberi verilmişti. Fakat burada ikinci bir sorunun ortaya çıktığı da iddia edilmişti.

İddialara göre bu sefer de Aksakallı Dede için bir ikna süreci yaşanıyordu. Role başarılı bir şekilde hayat veren Köksal Engür’ün ikna edilemediği ve dizide yer almaması durumunun olduğu bile iddia edilmişti.

21-06/08/leyla-ile-mecnun.jpg

Fakat son gelen haber sevindirici çünkü son gelen habere göre ünlü oyuncu dizide yer alacak. Ekibi toplamak adına çalışan Onur Ünlü bunu da başardı deniyor. Böylece sorun sıkıntı kalmadı. 10 yıldır bir şekilde geri döneceğine inanılan dizi böylece kesin olarak geri dönecek diyebiliyoruz.

Tek fark bu kez dizi televizyon ekranlarında değil de dijital platformlarda yayınlanacak. Bu da dizinin biraz daha aksiyon dolu sahnelerle gelebileceği anlamına geliyor. Ne zaman yayınlanacak ya da kaç bölüm olacak bunlar belli değil. Uzun süre devam edecek bir sezon dizisi mi olacak onu da bilemiyoruz. Çok yakında öğreniriz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin