Jupiter's Legacy iptaline Josh Duhamel'in tepkisi!

Josh Duhamel'in, Netflix'in Jupiter's Legacy dizisini iptal etme kararı almasından dolayı üzgün olduğu görülüyor. Detaylar...

Josh Duhamel'in, Netflix'in "Jupiter's Legacy" dizisini iptal etme kararı almasından dolayı üzgün olduğu görülüyor.

JUPITER'S LEGACY DİZİSİ DEVAM ETMEYECEK!

Dijital yayın platformu Netflix geçtiğimiz günlerde yaptığı duyuru ile Jupiter's Legacy'yi antoloji serisi niteliğinde bir evrene dönüştürdüğünü duyurmuş ve Jupiter's Legacy efsanesinin bir sonraki bölümü olarak Millarworld'un süper kötülerinin hikayesini yansıtan Supercrooks'un canlı aksiyon uyarlamasına onay vermişti.

Jupiter's Legacy dizisinin devam etmeyeceğinin ortaya çıkmasıyla birlikte Duhamel, Leslie Bibb ve Ben Daniels gibi isimler de projeye veda etmiş oldular.

21-06/07/josh-duhamel-karakter.jpg

Sheldon Sampson / The Utopian'a hayat veren Josh Duhamel sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Bu denli önemsediğiniz, inandığınız ve bir o kadar uğraştığınız bir projenin erkenden bittiğini duymak hiç kolay değil. Sheldon/ Utopian karakterine bürünmek benim için bir meydan okuma ve ayrıcalıktı. Bir aktör olarak beni hiç gitmediğim yerlere götüren şeyler yapmayı isterim" derken Netflix ve hayranları da unutmayarak şu ifadeleri kullandı:

"Bize bu fırsatı vermiş olduğu için Netflix'e büyük bir teşekkür; bizi dünyanın 1 numaralı noktasına götürüp orada neredeyse iki hafta kalmamızı sağlayan hayranlarımıza ise daha büyük teşekkür etmek istiyorum. Diziye desteğiniz her şey demek."

21-06/07/josh-duhamel.jpg

Josh Duhamel sözlerini "Birlikte başardıklarımızdan, ekran ve ekran dışında gerçekleştirdiğimiz yolculuktan çok fazla gurur duyuyorum, asla unutmayacağım bir şey" şeklinde sonlandırdı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin