Fantastik dizi Sweet Tooth 1. sezonuyla Netflix'te! Sweet Tooth konusu, fragmanı

Jeff Lemire'ın çizgi romanından uyarlanan fantastik dizi "Sweet Tooth" 1. sezonuyla Netflix'te başladı. Sweet Tooth nasıl bir dizi? Konusu, oyuncuları, Türkçe alt yazılı fragmanı...

"Bir zamanlar Dünya'yı kötü insanlar yönetiyordu. Açgözlü ve kıymet bilmezlerdi. Doğa da herkesi hasta etti. Sonra bir mucize oldu. Onlara melez dediler..."

SWEET TOOTH DİZİSİ 1. SEZONUYLA NETFLIX'TE!

Jeff Lemire'ın 2009-2013 yılları arasında yayımlanan çizgi romanından uyarlanan fantastik dizi "Sweet Tooth" 1. sezonuyla Netflix'te başladı.

Çok sevilen DC Comic hikâyesinden uyarlanan; Susan Downey ve Robert Downey Jr.'ın baş yapımcılığında hayata geçen dizinin 1. sezon bölümleri 04 Haziran 2021 Cuma günü Netflix kütüphanesine eklendi.

Dizinin sezonu 8 bölümden oluşuyor. Süreleri 38 ile 53 dakika arasında değişen bölümler şöyle sıralanıyor: "Ormandan Ayrılış", "Cesetler İçin Özür Dilerim", "Abuk Sabuk Geyik Hareketleri", "Gizli Karışım", "Buzlukta Ne Var?", "Trendeki Tehlikeli Yabancı", "Buba ve Birdie'nin Tanışması", "Koca Adam".

21-06/06/sweet-tooth-dizisi.jpg

"SWEET TOOTH" KONUSU VE OYUNCULARI

Peki, Sweet Tooth nasıl bir dizi? Konusu ne?

Kıyamet sonrasında geçen bir peri masalı olarak tanımlanabilecek dizide yarı geyik yarı insan olan Gus ismindeki bir çocuk ve yalnız bir gezgin birlikte olağanüstü bir maceraya çıkıyorlar. Sezonun açılış bölümünde; babası tarafından ücra bir orman kulübesinde büyütülen Gus, hayatta kalma ve çitlerin ötesindeki dünyada gizlenen tehlikeler üzerine dersler alır.

Sweet Tooth'un oyuncu kadrosunda Nonso Anozie (Tommy Jepperd), Christian Convery (Gus), Adeel Akhtar (Dr. Aditya Singh), Stefania LaVie Owen (Bear), Dania Ramirez (Aimee Eden), Aliza Vellani (Rani Singh), Will Forte (Pubba),Neil Sandilands (General Abbot), Mia Artemis (Tiger) gibi isimler bulunurken; James Brolin ise anlatıcı sesiyle kadroda yer alıyor.

21-06/06/sweet-tooth-dizisi-foto2.jpg

Nightshade, Team Downey, DC Entertainment & Warner Bros. Television ortak yapımcılığında hazırlanan dizinin yürütücü yapımcı kadrosu ise Jim Mickle, Susan Downey & Robert Downey Jr., Amanda Burrell, Linda Moran, Beth Schwartz'dan oluşuyor.

21-06/06/sweet-tooth-poster.jpg

"Sweet Tooth" (Netflix) Türkçe Alt Yazılı Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin