Çukur’un Yamaç’ı Aras Bulut İynemli Yeni Proje ile Geliyor

Çukur'un Yamaç karakteri Aras Bulut İynemli için yeni bir iddia ortaya atıldı. Çukur'un Yamaç'ı Aras Bulut İynemli Netflix dizisiyle mi dönecek?

Oğulcan Özsezgi
20 Nisan 2021 - 15:00
Gündem

Show TV’nin en sevilen dizilerinden biri olan Çukur için beklenen an yaklaşmaya başladı. Dizinin çok yakın bir zamanda final yapması bekleniyor. Bu süreçte diziye giren çıkanlar olacak ve final bir hayli ses getirecek ama şimdiden yeni projeler de konuşulmaya başlandı. Dizinin en sevilen karakterlerinden biri olan Yamaç’ı canlandıran Aras Bulut İynemli için de bir iddia ortaya atıldı.

Eğer iddialar doğruysa Aras Bulut İynemli kendisini hiç unutturmadan yeni bir projeye başlayacak. Ara vermeden yeni projeye başlayacağı söylenen ünlü ismin nasıl bir proje ile geleceği konusunda da bilgiler var.

Aras Bulut İynemli Netflix Dizisi ile Dönecek

İddialara göre Çukur final yapar yapmaz, ünlü oyuncu bir Netflix yapımı ile dijital platforma geçecek. Hatta dizi bitmeden bir proje ile anlaşmaya varıldığı iddiası da var.

Hangi proje olduğu ya da ne zaman yayınlanacağı konusunda ise herhangi bir bilgi yok. Sadece Çukur’un Yamaç’ı Aras Bulut İynemli’nin dizinin hemen sonrasında bir Netflix projesinde yer alacağı söyleniyor.

21-04/20/aras-bulut-iynemli.jpg

Son dönemde Netflix üzerinden sunulan yerli yapımları düşünecek olursak, birçok ihtimalimiz olduğunu söyleyebiliriz. Yakın zamanda Cem Yılmaz’ın projesi olan Erşan Kuneri dizisinin de Netflix platformunda yer alacağını biliyoruz. Fakat bu yapımda Aras Bulut olmayacak. Ortaya çıkan oyuncu kadrosunda ünlü isim yoktu.

Muhtemelen yakın zamanda adını duyacağımız yeni bir projeden söz ediyoruz. Bakalım Netflix için böyle bir dizi projesi bulunursa ya da yeni paylaşım gelirse, haberlerini eklemeye devam edeceğiz. Şimdilik Çukur’un final bölümünü merak ediyoruz. Odak noktası şu an Çukur nasıl final yapacak kısmı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin