Hulu'nun yeni dizisi Life & Beth'i tanıyalım!

Amy Schumer'li Hulu'nun yeni komedi dizisi "Life & Beth" nasıl bir dizi? Konusu, oyuncuları...

Online yayın platformu Hulu'nun yeni komedi dizisi "Life & Beth"in geliştirme ve oyuncu kadrosunu oluşturma çalışmaları sürüyor.

HULU KOMEDİ DİZİSİ LIFE & BETH ÇOK YAKINDA!

İlk olarak Love, Beth ismiyle lanse edilen, sonrasında ismi Life & Beth olarak değiştirilen komedi dizisinin arkasında yaratıcı, yazar, yönetmen, yürütücü yapımcı ve oyuncu olarak Amy Schumer bulunuyor.

LIFE &BETH NASIL BİR DİZİ? KONUSU NE?

Sezonu 10 bölümden oluşan dizinin konusu ise kısaca şu şekilde:

Beth'in (Schumer) yaşamı kağıt üzerinde oldukça güzel görünmektedir. Birlikte büyüdüğü herkes için etkileyici biridir. Şarap distribütörü olarak Manhattan'da iyi bir yaşam standartına sahip olup çekici ve kariyerinde başarılı bir adamla uzun süreli bir ilişki içindedir.

Ani bir olay Beth'i geçmişiyle meşgul olmaya zorladığında yaşamı sonsuza dek değişecektir! Beth, ergenlik dönemindeki benliğine yapılan geri dönüşlerle şimdiki haline nasıl geldiğini ve kim olmak istediğini öğrenmeye başlar.

21-04/20/michael-cera.jpg

Michael Cera (Arrested Development) çiftçi ve aşçı John; Michael Rapaport (Atypical) ise ergen Beth'in babası Leonard karakterleriyle hikayede karşımıza çıkacak diğer isimler.

21-04/20/michael-rapaport.jpg

Uluslararası dağıtımını da üstlenen Endeavor Content yapımcılığında hazırlanan dizinin yürütücü yapımcı kadrosu Schumer ile birlikte Kevin Kane, Daniel Powell ve Ryan McFaul'dan oluşuyor.

LIFE & BETH NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Life & Beth'in oyuncu kadrosunu oluşturma çalışmaları devam ediyor. Dizinin ne zaman izleyiciyle buluşacağı önümüzdeki aylarda netlik kazanacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin