Ginny & Georgia 2. sezon geliyor! Yeni sezon hakkında ilk bilgiler!

Netflix dizisi Ginny & Georgia 2. sezon onayını kaptı! İlk sezon ne kadar izlendi? Yeni sezon ne zaman ve kaç bölüm? Detaylar...

İlk sezonu Şubat ayının sonlarında yayınlanan komedi-drama türündeki Netflix yapımı "Ginny & Georgia"nın geleceği belli oldu!

GINNY & GEORGIA 2. SEZONU İLE DÖNECEK! İLK DETAYLAR!

Netflix'in diziye 2. sezon onayı verdiği, oyuncu kadrosunda yer alan pek çok ismin yer aldığı videonun paylaşılması ile açığa çıktı.

Brianne Howey ve Antonia Gentry'nin başrolleri paylaştığı Ginny & Georgia'nın yeni sezonu, ilk sezon gibi 10 bölümden oluşacak.

Toronto, Kanada'da çekimleri gerçekleştirilecek ikinci sezonun başlangıç tarihi ilerleyen hafta ya da aylarda duyurulacak.

21-04/19/ginny-georgia-dizisi.jpg

Yapım ekibinden Debre J. Fisher ve Sarah Lampert yeni sezon onayı gelişmesi üzerine şu açıklamalarda bulundular: "Ginny & Georgia'ya göstermiş olduğunuz inanılmaz reaksiyona minnettarız ve hepinizi seviyoruz. Her adımda çıtayı yükselten Brianne ve Toni'ye özellikle minnettarız. İkinci sezon için Wellsbury'a dönme konusunda sabırsızlanıyoruz."

GINNY & GEORGIA'NIN DİKKAT ÇEKEN İZLENME SAYILARI

Şubat ayındaki yayınından itibaren izlenme sayısında güçlü bir performans sergileyen ve düzenli olarak en çok izlenen 10 dizi arasında dolaşan Ginny & Georgia'nın, ilk 28 gün sonrasında birinciliğe kadar çıktığı ABD, Avustralya, Brezilya ve Kenya gibi ülkeler ağırlıklı olmak üzere 52 milyon abone sayısına ulaştığı belirtiliyor.

Özgür ruhlu Georgia'nın, her şeye baştan başlamak için çocukları Austin ve Ginny ile birlikte kuzeye taşınmasını ancak yeni başlangıçlara giden yolun engebeli olabileceğini görmesini konu edinen yapımın oyuncu kadrosu Brianne Howey (Georgia Miller), Antonia Gentry (Ginny Miller), Diesel La Torraca (Austin Miller), Jennifer Robertson (Ellen), Felix Mallard (Marcus), Sara Waisglass (Maxine), Scott Porter (Belediye Başkanı Paul) Randolph, Raymond Ablack (Joe), Mason Temple (Hunter Chen) gibi isimlerden oluşuyor.

21-04/19/ginny-georgia-dizisi-izle.jpg

Madica Productions, Critical Content ve Dynamic Television ortak yapımcılığında hazırlanan Ginny & Georgia'nın yürütücü yapımcı kadrosu ise Sarah Lampert ile birlikte Debra J. Fisher, Anya Adams, Jeff Tahler, Jenny Daly, Holly Hines ve Daniel March'dan oluşuyor.

"Ginny & Georgia" (Netflix) 2. Sezeon Duyuru Videosu:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin