Camdaki Kız Sezon Finalinde Ne Oldu?

Camdaki Kız sezon finali nasıl bitti? Dizinin sezon finalinde peşi sıra olaylar yaşandı. Muzo'nun düğününde yaşananlar ise dizinin hayranlarını şoke edecek.

Camdaki Kız, heyecan dolu bir sezonu daha geride bıraktı. Bu sezonun en çok merak edilen konusu, Nalan ile Hayri arasındaki aşkın ne zaman başlayacağı olmuştu. Özellikle sezonun sonuna doğru yayınlanan bölümlerde ikili arasında beklenen yakınlaşma yaşanmıştı. Sezon sonu bölümünde de beklenen gelişme yaşandı.

Camdaki Kız sezon finali böylece yeni sezon için işlerin iyice karışacağının da sinyalini vermiş oldu. Peki sezon finalinde neler yaşandı?

Camdaki Kız Sezon Finalinde Yaşananlar

Dizinin sezon finalinde Muzo ile Pera’nın düğünü ele alındı. Aslında bakarsanız bölümün başından beridir düğün için yapılan hazırlıkları gördük ve bu sırada da yaşanan gelişmelere şahit olduk.

İlk sahnede Cana ve bebeği konusunda yaşanan olaylar gündeme geldi. Nalan, Cana ve bebeği konusunda ailesinin yaptığı açıklamalara inanmadı ama inanmış gibi yaptı ve Sedat’a karşı henüz ek bir adım atmadı.

Bu sırada Cana’ın hala eşi olan Alp’in de bebeği öğrendiğini gördük. Alp, Cana’ya bebeği bildiğini açıkladı ve düğüne gelmek için planlar yaptı.

İşin diğer tarafından Pera’nın annesi Pervin ise Rafet ile son bir görüşme yapmak istediğini söyleyerek, Gülcihan ile Cavit arasındaki gerçeği açıkladı. Rafet’in içine bir kurt düşmüş olsa da onun da henüz bir adım atmadığını gördük. Gülcihan ve Cavit’i karşısına alarak gerçekleri anlatmalarını istedi.

22-06/17/camdaki-kiz-sezon-finali-3.jpg

Düğün zamanı geldiğinde ise herkesin düğün için otelde toplandığını gördük. Nalan yaşadıklarından sonra düğünde içkiyi biraz fazla kaçırdı ve açıkçası patlamaya hazır bir bomba gibi gezdi durdu.

Tam o sırada Alp’in düğüne geldiği de gözüktü. Alp, Cana ile tartışmaya başladı ve bu sırada araya giren Sedat ile Alp büyük bir kavgaya tutuştu.

Dışarda bunlar yaşanırken Muzo, hiç beklemediği bir haber ile sarsıldı. Pera’yı almak için gelin odasına giden Muzo, Pera’nın düğün günü kendisini terk ettiğini anladı. Bir mektup bulan Muzo, Pera’nın yüzüğünü de bırakıp gittiğini görmüş oldu. Pera annesinin oyununa uydu.

22-06/17/camdaki-kiz-sezon-finali-2.jpg

Camdaki Kız sezon finaline damga vuran an ise Nalan ile Hayri’nin yakınlaşması oldu. İçkinin de etkisiyle beraber Nalan, Hayri’yi öptü ve gerçekleri itiraf etti. İkilinin bu durumunu biri gördü ama kimin gördüğünü izleyemedik. Artık neler olacağı yeni sezona kaldı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin