Netflix sıra dışı komedisi God's Favorite Idiot nasıl bir dizi?

Normal biri değil ama sıradan biri! Ben Falcone ve Melissa McCarthy'nin rol aldığı komedi dizisi "God's Favorite Idiot" Netflix platformunda 1. sezonuyla yayında! Konusu, fragmanı, oyuncuları ve bölüm bilgileri yazımızda...

Normal biri değil ama sıradan biri!

Gerçek hayatta evli olan yıldızlar Ben Falcone ve Melissa McCarthy'nin rol aldığı komedi dizisi "God's Favorite Idiot" Netflix platformunda 1. sezonuyla yayında!

15 Haziran 2022 Çarşamba tarihinde yayınlanmaya başlayan sıra dışı komedi dizisinin ilk sezonu 8 bölümden oluşuyor.

GOD'S FAVORITE IDIOT'UN KONUSU NE?

Dünyanın en az olası kahramanı Tanrı'nın en sevdiği salak olmak üzere!

God's Favorite Idiot'un konusu şöyle: Sıradan ve şeker bir adam olan Clark, Tanrı'nın kötülükle savaşmak için seçeceği en son kişiydi. Ne var ki kutsal bir mesajı dünyaya yaymak ve dünyayı kurtarmak artık onun görevi!

Orta düzey bir teknik destek çalışanı olan Clark Thompson, tam da aradığı aşkı çalışma arkadaşı Amily Luck'ta bulduğu sırada ulvi bir göreve getirilir. Üstelik bu beklenmedik görevin beraberinde paten kayma, ateşten bir göl ve yaklaşan kıyamet de vardır.

22-06/15/gods-favorite-idiot-izle.jpeg

Sezonun, süreleri 23 ila 30 dakika arasında değişen bölümleri şöyle sıralanıyor:

- 1. Sezon 1. Bölüm: "B-Eksi" (28 dk.)
- 1. Sezon 2. Bölüm: "Melek" (23 dk.)
- 1. Sezon 3. Bölüm: "Vaiz" (25 dk.)
- 1. Sezon 4. Bölüm: "Tanrı, Şeytan ve Tüm Güzel Kokular" (30 dk.)
- 1. Sezon 5. Bölüm: "İki Kelime" (28 dk.)
- 1. Sezon 6. Bölüm: "Vaftizci Tom" (28 dk.)
- 1. Sezon 7. Bölüm: "Mahşerin Dört Atlısı" (27 dk.)
- 1. Sezon 8. Bölüm: "Vazgeçenler Asla Kazanamaz, Ancak Kazananlar Bazen Vazgeçer" (25 dk.)

Sezonun açılış bölümünde; Clark'ın kedi ve müzikle dolu basit yaşamının yıldırım çarpması sonucu mistik şekilde değişmesine ve eğlence düşkünü Amily'nin bile Clark'ın ürkütücü parlamasını fark etmesine tanıklık ediyoruz.

22-06/15/gods-favorite-idiot-poster.jpeg

"GOD'S FAVORITE IDIOT" KADROSU

Dizinin oyuncu kadrosunda Melissa McCarthy (Amily Luck) & Ben Falcone (Clark Thompson) ikilisine Leslie Bibb (Satan), Usman Ally (Mohsin Raza), Ana Scotney (Wendy), Chris Sandiford, (Tom) Kevin Dunn (Gene), Steve Mallory (Frisbee), Yanic Truesdale (Chamuel), Leon Ford, Magda Szubanski gibi isimler eşlik ediyor.

Ben Falcone'nin yaratıcısı olduğu dizinin çekimleri Avustralya'da gerçekleşti.

On the Day Productions yapımcılığında hazırlanan God's Favorite Idiot'un yürütücü yapımcı kadrosu ise Ben Falcone, Melissa McCarthy, Michael McDonald ve Steve Mallory'den oluşuyor.

"God's Favorite Idiot" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin