Netflix romantik filmi Aşkların En Sevimlisi'ni tanıyalım! Konusu, fragmanı

Netflix'in Polonya yapımı romantik komedi filmi "Aşkların En Sevimlisi (Heart Parade)" izleyiciyle buluştu. Parada serc konusu, fragmanı, oyuncuları...

"Şimdiye dek hayatım çok hızlıydı. Bomboştu. Sen yokken..."

AŞKLARIN EN SEVİMLİSİ YAYINDA!

Polonya yapımı romantik komedi filmi "Aşkların En Sevimlisi (Heart Parade)" Netflix izleyicisiyle buluştu.

Orijinal ismi "Parada serc" olan yapım 15 Haziran 2022 Çarşamba tarihinden itibaren Netflix kütüphanesinden izlenebiliyor.

"HEART PARADE" KONUSU

Peki, 1 saat 48 dakika süreli filmde izleyiciyi nasıl bir hikâye bekliyor?

Aşkların En Sevimlisi; köpeklerden korkan, kariyer odaklı bir kadın Magda'nın (Anna Próchniak), işinden olmamak için gittiği Krakow'da oğlu (Iwo Rajski) ve köpeğiyle birlikte yaşayan yakışıklı bir dul erkek Krzysztof (Michał Czernecki) ile tanışmasını konu ediniyor.

22-06/15/heart-parade-izle.jpeg

Anna Próchniak (Masumlar) ve Michał Czernecki ikilisinin başrolleri paylaştığı yapımın oyuncu kadrosunda ayrıca Iwo Rajski (Karol), Monika Krzywkowska (Zula), Kamil Szeptycki (Dawid), Piotr Rogucki (Wiktor), Grzegorz Warchoł, Wasyl Wasylyk (Anatol), Katarzyna Zielińska (Irenka), Maria Czerepińska (Tosia) gibi isimler yer alıyor.

Filip Zylber yönetmenliğindeki Heart Parade'nin yazar ekibi Wiktor Piatkowski, Natalia Matuszek ve Marianna Pochron'dan oluşuyor.

22-06/15/parada-serc-foto.jpg

Endemol Polska yapımcılığında hazırlanan filmin tanıtım videosunu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

"Parada Serc" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin