Camdaki Kız Yıldızının O Ses Türkiye'ye Katıldığı Ortaya Çıktı

Camdaki Kız dizisinin yıldızı Feyyaz Şerifoğlu O Ses Türkiye yarışmasında da boy göstermiş. Ünlü oyuncunun eski fotoğrafları ortaya çıktı. İşte o fotoğraflar.

Oğulcan Özsezgi
13 Nisan 2021 - 18:10
Gündem

Kanal D’nin iddialı bir başlangıç yapan yeni dizisi Camdaki Kız, ilk bölümüyle çok sevildi. Dizi de tanıdık isimler gördük ve birbirinden ünlü oyuncuların performansını izledik. Bunun yanında daha yeni yüzler görme şansımız da oldu. Bunlardan birisi de Sedat karakterini canlandıran Feyyaz Şerifoğlu oldu. 

Yeniz yüzlerden biri olan yakışıklı isim hakkında ortaya çıkan gerçekler ise şaşırtıcı. Aslında kariyerine oyuncu olarak başlamayan bir ismi görüyoruz. Eğer siz de ünlü oyuncunun geçmişini bilmiyorsanız, şaşıracaksınız eminim.

Camdaki Kız Yıldızı Feyyaz Şerifoğlu O Ses Yarışmasına Katılmıştı!

Camdaki Kız dizisinin başrol oyuncusu hakkında ortaya çıkan gerçekle başlayalım. Sonrasında kariyerinden biraz daha söz edeceğiz. Ünlü isim ilk olarak O Ses Türkiye yarışmasıyla ekranların karşısına geldi. Yıllar 2013’ü gösterdiğinde yarışmaya katılan isim “İnci Tanem” şarkısını seslendirmişti ve Murat Boz’un takımına girmişti.

Düellolara kadar ilerleyen ünlü isim, bu aşamada elenmişti. Feyyaz Şerifoğlu O Ses yarışmasında finali göremeyince, yarışmaya katıldığı da tabii ki unutuldu. Ama aslında ünlü isim için bu sürpriz bir adım değil. Çünkü kariyer basamaklarına ilk olarak müzikle giriş yapma durumu var.

21-04/13/feyyaz-serifoglu-o-ses.jpg

Feyyaz Şerifoğlu Kimdir?

1991 Rize doğumlu olan ünlü isim, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Tekstil Mühendisliği mezunu. Tabii ki gördüğünüz gibi kendi mesleğini yapmayan ünlü isim, 2013 yılında O Ses Türkiye yarışmasından elendikten sonra Ajda Pekkan’ın vokalistliğini yapmış. Görünen o ki Feyyaz Şerifoğlu O Ses macerasını en iyi şekilde noktalandırmış.

Ardından ENBE Orkestrası ile yoluna devam eden ve müzik üzerine yoğunlaşan Feyyaz Şerifoğlu, kendine ait bir de Single çıkarmış. “Gidene” adını verdiği single çalışması da çok beğenilen ünlü ismi o dönemler YouTube üzerinden de takip ediyorduk.

21-04/13/feyyaz-serifoglu-kimdir.jpg

Oyunculuk kariyeri ise reklam filmleriyle başlıyor. Birçok markanın reklamlarında yer alan Şerifoğlu, Huawei’nin o meşhur akıllı saati olan Watch GT2’nin reklam filminde de yer almıştı. Hatta o reklam filmini de ekleyelim.

Sonrasında Kırmızı Oda’da kısa bir rolü olan “Can” karakterini canlandırdı ve derken Camdaki Kız dönemi başladı. Güzel bir serüven olduğunu söylemek lazım. Bundan sonra nereye kadar gelecek göreceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin