Baraj Dizisi Final mi Yapıyor? Final Ne Zaman?

Baraj dizisi final mi yapıyor? Reytinglerin düşmesi sonrasında dizi için final kararının alındığı söylenmeye başladı. Peki final bölümü ne zaman yayınlanacak?

Oğulcan Özsezgi
13 Nisan 2021 - 18:48
Gündem

Bazı diziler var ki ilk bölümlerinde çok konuşuluyor ama sonrasında istenen etki alınamıyor. Baraj dizisi de ne yazık ki bu yapımlardan biri oldu. Olma yolunda ilerliyor. Şimdi merak edilen ise Baraj dizisi final mi yapıyor? sorusunun cevabı. Büyük umutlarla başlayan dizinin sona yaklaştığı ortaya çıktı.

Baraj Dizisi Final mi Yapıyor? Peki Neden?

Güçlü iddialara göre dizi hikayesini adeta çıkmaza soktu. Tamam entrika reyting getirir ve izlenmeyi arttırır ama fazlası da tam tersi izleyicilerin kaçmasına neden olur. Dizide biraz bu oranın kaçırılması ise hem izlenme oranlarını düşürdü hem de hikayeyi adeta tüketti.

Tüm entrikalar içerisinde Nehir karakterinin saflığı ise artık izleyiciler tarafından itici olarak gelmeye başlamış durumda. Sosyal medyada gündem olmasının sonrasında dizinin final yapacağı iddia edildi. Güçlü iddialara göre final için geri sayıma geçildi.

21-04/13/baraj-dizisi-final-mi-yapiyor-3.jpg

Baraj Dizisi Ne Zaman Final Yapıyor?

Son iddialara göre final için çok uzun bir süre beklenmeyecek. En son 34.bölüm gelmişti. 35.bölümde çok kısa süre sonra yayınlanacak. Bu sezonun bu şekilde devam edeceği söyleniyor.

34.bölümden sonra final için 5 bölüm daha kaldığı söylenmiş ve 39.bölümde final yapılacağı iddia edilmişti. Zaten 5 bölüm sonra da sezon finalinin düşünüldüğü konuşulmuştu. Bu iddiaların doğru olduğu söyleniyor ve dizinin 5 bölüm sonrasında final yapacağı belirtiliyor. 

Finalde nasıl bir hikaye sonu olacağını ise kimse bilemiyor. Aslında tahminler var tabii ki ama Baraj dizisinin hikayesi için artık yorum yapmak pek mümkün değil. Beklenen son dışında daha farklı olaylar yaşanırsa sürpriz olmaz.

Baraj dizisi final mi yapıyor sorusunu cevaplamaya çalıştık. Yeni bölümlerden fragmanlar geldikçe final bölümü ve hikaye sonu hakkında daha fazla bilgi elde etme şansımız olacak. Birkaç hafta daha bekleyip göreceğiz.   

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin