39.Bölümde Doğduğun Ev Kaderindir Dizisine Bomba Transfer

39.bölümle Doğduğun Ev Kaderindir dizisine yepyeni bir isim katılıyor. İbrahim Çelikkol sonrasında diziye katılacak Fırat Doğruloğlu nasıl bir rol üstlenecek?

Oğulcan Özsezgi
13 Nisan 2021 - 20:23
Gündem

TV8’in iddialı dizilerinden biri olan Doğduğun Ev Kaderindir, birkaç bölümdür hareketli bir şekilde devam ediyor. Delikanlı Sadi karakterinin diziye konuk olması başrol oyuncusunun ölmesi derken, dizi epey bir hareketlendi. Bu hareketliliği devam ettirecek olan bir hamlenin daha geleceği de ortaya çıktı. 39.bölümde diziye yeni bir transfer daha dahil oluyor.

Yeni bölüm için yayınlanan fragman sonrasında da ortaya çıkan transfer dizide yeni bir dönemin de başlamasını sağlayacak.

39.Bölümle Doğduğun Ev Kaderindir Kadrosuna Fırat Doğruloğlu Katılıyor!

Yeni bölümle beraber kadroya katılacak olan isim ünlü oyuncu Fırat Doğruloğlu olacak. Takip edenler mutlaka bilecektir ki geçen bölümlerde başrol oyuncusu olan İbrahim Çekikkol hikayesinin bitmesi nedeniyle diziden ayrılmıştı.

Mehdi karakteri, hikayesinin sona ermesi nedeniyle öldürülmüş ve haliyle dizinin kadrosundan çıkarılmıştı. Fırat Doğruloğlu ile beraber dizinin zayıflayan kadrosu da yeniden güçlendirilecek.

21-04/13/firat-dogruloglu-dogdugun-ev-kaderindir-2.jpg

Fırat Doğruloğlu Dizide Nasıl Bir Rol Oynayacak?

Ünlü oyuncu dizide Tarık rolünde olacak. Tarık, dizinin iddialı isimlerinden biri olan Nesrin’in abisi. Ama tabii ki bu gerçek bir abilik olmayacak. Bu Nesrin ve Tarık’ın oynadığı abilik rolü olacak. Aslında Tarık karakterinin Nesrin’in en güvendiği isim ve sevgilisi olduğunu göreceğiz.

Sizin anlayacağınız Nermin ile Zeynep yeni bir oyun içerisine girmiş olacak. İstemeden de olsa oyunun içerisinde yer bulan iki isim gerçeği ne zaman fark edecek bilemiyoruz. Uzun süreceğine eminiz diyebiliriz.

Tarık ve Nesrin’in asıl amacının intikam almak olduğunu göreceğiz ama nasıl bir planlama yaptıklarını tabii ki şu an için bilemiyoruz.

Son zamanlarda Börü yapımından hatırladığımız ve 2009 yılında ekrana genel komedi serisi Haneler’deki tiplemeleriyle bildiğimiz ünlü isim, şimdiden heyecan uyandırmış durumda. Fırat Doğruloğlu oyunculuğu ile dizide kesinlikle bir hareket sağlayacaktır.

Fakat hikaye kısmında ünlü ismin diziye ne kadar başarılı bir şekilde dahil edileceğini Doğduğun Ev Kaderindir’in yeni bölümlerinde göreceğiz. Şimdilik beklenti yüksek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin