Sadakatsiz Dizisinin Çekimleri Durduruldu! Peki Neden?

Sevilen dizi için beklenmedik haber. Sadakatsiz çekimleri durduruldu. Peki, sadakatsiz dizisinin çekimleri neden durduruldu? Yeni bölüm yayınlanacak mı?

Oğulcan Özsezgi
13 Nisan 2021 - 20:50
Gündem

 Kanal D’nin başlı başına fenomen haline gelen dizisi Sadakatsiz için şok bir bilgi geldi. Paylaşılan yeni bilgilere göre dizinin çekimlerini durduruldu. Acaba dizinin iptal edilmesi durumu mu var? Çekimler bunun için mi durdu? Soruları da gündeme gelmeye başladı. Ama durum tüm bunlardan farklı.

Sadakatsiz Çekimleri Durduruldu! Nedenin Korona Olduğu Söylendi

Dizinin çekimlerinin durdurulmasının nedeni ise korona virüs salgını olarak gösteriliyor. Burak Sergen’in korona virüs testinin pozitif çıkmasından sonra, birkaç oyuncunun da testinin pozitif olduğu ortaya çıktı.

Melis Sezen ve dizi de yer alan çocuk oyunculardan Alp Akar’ın testlerinin de korona pozitif çıktığı söylendi. Ardı ardına korona pozitif haberlerinin gelmesinden sonra Sadakatsiz çekimleri durduruldu.

Fenomen haline gelen dizinin yarın yayınlanan bölümü için ise herhangi bir şüphe yok. Zaten yeni bölüm yarın yayınlanacak. Çekimlerin durdurulması kararının ise bir sonraki bölümü etkileyebileceği iddia ediliyor. Şu an için yeni bölüm gelecek ama bir sonraki bölüm için gecikme durumu söz konusu olabilir.

21-04/13/sadakatsiz-cekimleri-durdu.jpg

Bu konuda da dizinin ekibinden resmi bir açıklama gelmesi gerekiyor. Zaten her şeyin normal gitmesi durumunda bile dizinin sezon sonu finalinin Haziran ayı başında olması bekleniyor.

Fakat böyle bir gecikme olursa ve 1-2 haftalık bölümler de sarkma söz konusu olursa, o zaman Haziran sonuna ya da belki de ortalarına kadar uzama olabilir.

Sonuçta senaryo gereği sezon finali belirlenmiş durumda. Çekimlerin gecikmesi demek, senaryonun da aksaması anlamına gelebilir. Bu durumda da belki final tarihinde 1-2 haftalık gecikme durumlarından söz edebiliriz.

Yeni bölümden sonra durum daha da netleşecektir. Fragman gelecek mi göreceğiz. Herhangi bir açıklama yapılması durumunda yeniden değerlendirme yapabiliriz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin