Survivor 2021 Merve'nin Burnu Kırıldı!

Survivor 2021 Merve’nin burnu kırıldı. Yarış sırasında yaşanan bir kaza nedeniyle ünlü yarışmacının burnunun kırıldığını ve hastaneye kaldırıldığını gördük.

Oğulcan Özsezgi
13 Nisan 2021 - 21:20
Gündem

13 Nisan’da yayınlanan Survivor 2021 bölümünde, ünlü takımından Merve’nin sakatlığı ortaya çıktı. Dün yayınlanan fragmanda zaten başarılı sporcunun sakatlandığı gözüküyordu. Fakat ne olarak nasıl bir sakatlığı olduğu konusunda herhangi bir bilgi paylaşımı ya da detay paylaşımı olmamıştı. Bugün yayınlanan bölümün ilk parçalarında sakatlık ortaya çıktı. Merve’nin burnu kırıldı.

Nasıl bir sakatlık olduğu ve sonucunda da neler olduğu konusunda az da olsa detay elde etme şansını bulduk. İlk görüntülere göre ünlü ismin burnu net olarak kırılıyor.

Survivor 2021 Merve’nin Burnu Kırıldı ve Hastaneye Kaldırıldı

İletişim oyununun ilk anlarında yaşanan kazada Merve’nin yarış sırasında bir engeli kaldırırken, burnuna çarptığı gözüküyor. Henüz yarışın başında yer alan engelde böyle bir kaza meydana geliyor. Buna rağmen Merve oyuna devam ediyor ama oyun sonrasında hemen kenara getiriliyor. Sonrasında gördüğümüz ise ünlü yarışmacının burnunun ciddi şekilde yara aldığı.

Doktor Metin hemen müdahale ediyor ve ünlü ismin burnunda bir kırık olduğu söyleniyor. İlk bilgilere bakacak olursak bu kırığı onarmak için Survivor 2021 Merve hastaneye kaldırılmış durumda. Doktor Metin gözetiminde ünlü ismin burnunun tedavi edilmesi sağlanacak. Kırığın boyutunun ne düzeyde olduğu söylenmiş değil.

Sadece yarışmacıların söylemleri var. Olay anında yarışmacıların söylemlerine baktığımız zaman, birkaç noktadan burnun kırılmış olabileceği düşünülüyor. Merve’nin burnu kırıldı evet ama geri kalan detaylar için Acun Ilıcalı tarafından yapılacak olan açıklamaları beklemek gerekiyor. Muhtemelen ünlü isim konuya ilişkin açıklamaları konseyde açıklamalar yapacaktır.

Survivor 2021 Merve Yarışmaya Devam Edebilecek mi?

Ciddi bir sakatlık olmasına karşın ünlü yarışmacının devam edip etmeyeceğini kesin olarak söylemek mümkün değil. Sonuçta kırığa müdahale edilmesi lazım. Bu durumda da sakatlık nedeniyle Merve’nin devam etmemesi gibi bir şey yaşanabilir. Detaylar için Acun Ilıcalı’nın resmi açıklamasını görmek lazım.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin