Merve Mutlu
18 Şubat 2021 - 16:22
Magazin

Gönül İşleri dizisiyle başlayan oyunculuk kariyeri boyunca İnadına Aşk, Dolunay, Erkenci Kuş ve Bay Yanlış gibi birbirinden başarılı projelerde başrolde yerini alan Can Yaman en son İtalyan yapımı Sandokan dizisiyle anlaşmıştı. İtalya'da da oldukça rağbet gören oyuncunun bir süre önce İtalyan spor spikeri Diletta Leotta ile birlikte olduğu ortaya çıkmıştı.

21-02/18/can-yaman-ve-sevgilisi.png

12 Ocak’ta İtalyan spor spikeri Diletta Leotta ile aşk yaşadığı ortaya çıkan Can Yaman, geçtiğimiz günlerde uçak kiralayıp “Diletta benimle evlenir misin? Seni çok seviyorum” yazılı pankartla evlenme teklifi etmiş ve Amalfi kıyılarındaki bir mekanda Diletta Leotta’ya tektaş taktı. Tiffany Co marka 28 bin dolar değerindeki yüzükle evlenme teklifi ettiği sevgilisi Diletta'nın hamile olduğu iddiaları ise gündeme bomba gibi düştü. Şimdi sevgililerin kısa süre içinde Sicilya’da nikah masasına oturacağı söyleniyor.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin