Merve Mutlu
18 Şubat 2021 - 16:06
Gündem

Başrollerinde pop şarkıcısı Aleyna Tilki ile sosyal medya fenomeni ve son Survivor şampiyonu Cemal Can Canseven'in yer aldığı Exxen dizisi İşte Benim Masalım, izleyicilerden oldukça düşük puanlar alarak Türk dizi tarihinin en beğenilmeyen dizileri arasına girdi.

21-02/18/aleyna.jpg

1 Ocak tarihinde yayın hayatına başlayan Exxen'in dikkat çeken yapımlarından olan İşte Bu Benim Masalım dizisi adından söz ettirse de beklenen başarıyı gösteremedi. Hayattaki en büyük tutkusu şarkı söylemek olan genç bir kızın sahne korkusunu aşarak bir yıldız olarak yükselişinin hikayesini anlatan dizi IMDB kullanıcılarının oyları sonucu 1.7 puan aldı ve IMDB puanına göre en düşük Türk dizileri arasında yer aldı.

Exxen'de yayınlanan 'İşte Bu Benim Masalım' Türk tarihinin en düşük puanlı dizileri arasına girdi!

21-02/18/iste-benim-masalim.png

Kadrosunda; Aleyna Tilki, Cemal Can Canseven, Hasan Denizyaran, Merve Sevin, Göksun Büyükkahraman, Ayça Tilki, Zeynep Kankonde, Kamil Güler, Nevra Serezli, Yusuf Ege Gönülal'ın kadrosunda buluştuğu dizi IMDB'de en düşük puanı alan Türk dizileri arasına girince 2. sezonun çekilip çekilmeyeceği merak edilmeye başladı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin