Usta oyuncu Atilla Olgaç Ramo'ya konuk oluyor!

Ramo dizisine yeni konuk geliyor.

Merve Mutlu
18 Şubat 2021 - 15:43
Gündem

Başrollerini Esra Bilgiç ile Murat Yıldırım'ın paylaştığı ve Show TV’nin beğeniyle takip edilen dizisi haline gelen Ramo, BKM Yapım imzası ile yeni sezonuyla yeniden ekranlardaki macerasına devam ederken kadrodaki hareketlilik de sürüyor. Yeni isimlerin katıldığı kadroya usta oyuncu konuk olacak.

21-02/18/ramo.jpg

Yönetmenliğini M.Çağatay Tosun, senaristliğini Toprak Karaoğlu, Seda Karaoğlu ve Birol Tezcan'ın üstlendiği dizi oyuncu kadrosunda: Cemre Baysel, Görkem Sevindik ve İlhan Şen'in ayrıldığı dizi, Burcu Cavrar, Sacide Taşaner, Ayça Koptur, Ruhi Sarı gibi isimlerle yoluna devam ederken Olgun Şimşek, Yunus Emre Terzioğlu ve Devrim Özkan kadroya yeni sezonda dahil olmuştu.

Usta oyuncu Atilla Olgaç Ramo'ya konuk oluyor!

21-02/18/atilla.png

Emre Kınay'ın kilit bir karakterle kadrosuna dahil olduğu diziye hemen ardından Sitare Akbaş girmişti. Erdal Haznedar'ın da adını yazdırdığı kadroya 4 bölüm konuk olacak olan Burak Demir'in ardından 1 bölüm konuk olmak üzere Atilla Olgaç da katıldı. Olgaç dizide Yıldırım karakterini canlandıracak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin