Can Yaman'ın yeni dizisi Bay Yanlış ne zaman başlayacak?

Ekranların sevilen oyuncusu Can Yaman'ın yeni dizisi için geri sayım başlıyor.

Merve Mutlu
29 Mayıs 2020 - 09:59
Gündem

Başrollerinde, Dolunay dizisinde de partner olan Can Yaman ile Özge Gürel'in yer alacağı ve Gold Film imzası taşıyan yeni dizi Bay Yanlış'ın hazırlıkları devam ediyor. Dizinin ne zaman sete çıkacağı da nihayet belli oldu. 

20-05/29/can-yaman-ozge-gurel.png

Bay Yanlış dizisinin konusu nedir?

Fox ekranlarında yayınlanacak olan ve yönetmen Deniz Yorulmazer tarafından yönetilecek olan yeni dizide: Çok zengin olan ancak salaş bir hayat süren cafe işletmecisi olan Özgür, yanlış ilişkilerden yorulan ve artık evlenmek isteyen Ezgi'ye akıllar verir. Aynı zamanda komşu olan bu ikilinin ilişkisi aşka dönüşecektir. 

Bay Yanlış dizisinin oyuncuları kimler?

20-05/29/bay-yanlis.jpg

Can Yaman ve Özge Gürel'in başrolde olacağı dizinin oyuncu seçmeleri, koronavirüs nedeniyle internet üzerinden yapıldı. Belirlenen kadroda: Suat Sungur, Lale Başar, Feri Baycu Güler, Fatma Toptaş, Gürgen Öz,Sarpcan Köroğlu, Serkay Tütüncü, Ece İrtem, Cemre Gümeli,Kimya Gökçe Aytaç, Taygun Sungar ve Anıl Çelik yer alacak. 

Bay Yanış dizisi ne zaman başlayacak?

Koronavirüs nedeniyle tüm dizi setleri durdurulmuş ve ekipler ara vermişlerdi. Sezon finali yapmayan diziler yavaş yavaş ekranlara dönmeye hazırlanırken yeni dizi Bay Yanlış da hazırlıklarını hızlandırdı ve sete çıkma kararı aldı. Merak edilen dizi 1 Haziran'da sete çıkacak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin