Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in yeni dizisi Sen Çal Kapımı ne zaman başlayacak?

Sevilen oyuncuların yeni dizisi Sen Çal Kapımı ne zaman başlayacak?

Merve Mutlu
29 Mayıs 2020 - 10:37
Gündem

Başrollerinde Hande Erçel (Eda) ile Kerem Bürsin'in (Serkan Bolat) yer alacağı,Fox ekranlarının yeni dizi projesi Sen Çal Kapımı adlı dizinin hazırlıkları devam ediyor. Sen Çal Kapımı dizisinin sete başlama tarihi de nihayet belli oldu. 

20-05/29/hande-ercel.png

Sen Çal Kapımı dizisinde kimler oynuyor?

Hande Erçel ile Kerem Bürsin'in başrolde olduğu dizide:Evrim Doğan, Bige Önal, Elçin Afacan, Melisa Döngel, Anıl İlter, Neslihan Yeldan, Çağrı Çıtanak gibi isimler de hikayeyi zenginleştiren karakterler olacak. 

Sen Çal Kapımı dizisinin konusu ne?

20-05/29/sen-cal-kapimi.png

Eda, üniversite hayali olan ve çiçek satarak geçinen bir kızdır. Ancak hayallerine ulaşması için alması gereken burs Serkan Bolat tarafından kesilmiştir. Bolat'ın karşısına çıkan genç kız, kendisi ile 2 ay boyunca nişanlı taklidi yapılması karşılığında bursu geri alabileceğini öğrenir ancak başta kabul etmez. Biraz düşününce kabul etmesi gerektiğine karar veren Eda'nın Serkan ile hikayesi gittikçe gerçek olacak ve tutkulu bir aşka dönüşecektir. 

Sen Çal Kapımı ne zaman başlayacak?

Fox ekranlarında yayınlanacak olan yeni dizinin fotoğraf çekimleri bugün yani 29 Mayıs'ta yapılacak. Dizinin teaser çekimi ise özel izin alınarak cumartesi günü çekilecek. Ender Mıhlar yönetmenliğindeki MF Yapım imzalı dizi 1 Haziran'da sete çıkacak ve ilk bölümün de haziran sonu ya da temmuz başında ekranda olması planlanıyor. 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin