Çarpışma'da Belma vuruldu! Rojda Demirer diziden ayrılıyor mu?

Çarpışma dizisinin bu akşam ekrana gelecek olan yeni bölümünde Rojda Demirer'in canlandırdığı Belma karakteri vurulacak!

Nurşah
11 Nisan 2019 - 16:18
Yeni Bölüm

Ay Yapım imzalı Çarpışma dizisi 17. bölümü ile izleyici karşısında olacak. Büyük bir heyecanla takip edilen dizinin bu akşam ekrana gelecek olan yeni bölümünde Belma vuruluyor! 

19-04/11/arpisma-belma-oldu-mu.jpg

Rojda Demirer Çarpışma dizisinden ayrılıyor mu?

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Alperen Duymaz, Onur Saylak ve Elçin Sangu'nun yer aldığı Çarpışma dizisi heyecan dolu bir bölümle izleyici karşısına çıkacak. Yeni bölüm fragmanında; Selim'in arkasından çevirilen dolapları, Belma'nın ihanetini öğrendiğini ve Belma'yı vurduğunu gördük... Heyecan dozunun giderek arttğı bu sahnelerde Belma'nın hayati durumu merak edilirken; Cemre'nin, babası ile telefonda konuşurken "Ne demek öldürdün? Baba, cevap ver!" demesi de dikkatleri üzerine çekecek...

19-04/11/arpisma-17-bolum-1554987632.jpg

Başarılı oyuncunun diziden ayrılıp ayrılmayacağı konusunu ise bu akşam Show Tv'de ekrana gelecek olan yeni bölümde öğreneceğiz. Rojda Demirer'in Ay Yapım imzalı bir diğer dizi olan Çukur'un kadrosuna dahil olacağı da söylentiler arasında yer alıyor... Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz.

Yeni bölüm güncellemesi: Ekrana gelen yeni bölümde Belma ölmedi fakat Selim, kızını kurtarmak için kendini feda etti. Karakteri canlandıran Mustafa Uğurlu diziden ayrıldı...

Çarpışma 17. bölüm fragmanı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin