Necati Şaşmaz'ın yeni dizisi Nöbet final yapıyor! Reyting sonuçları dizinin sonunu getirdi..

Show ekranlarının yeni dizisi Nöbet reyting rekabetinde yenilince erken final kararı alındı. İşte detaylar..

Merve Mutlu
11 Nisan 2019 - 14:49
Yeni Bölüm

Başrollerinde; Yurdaer Okur, Saygın Soysal, İpek Karapınar, Kürşat Alnıaçı, İbrahim Kendirci ve Deniz Bolışık'ın rol aldığı; Necati Şaşmaz yapımcılığında Pana Film tarafından Show tv için hazırlanan Nöbet dizisi final yapıyor. 

19-04/11/nobet-1554983889.png

Birsen Altunta'ın özel haberine göre; Geçtiğimiz pazar günü 5. bölümüyle seyirciyle buluşan dizi, aynı akşam yayınlanan ve kendisinden çok önce başlayarak kitlesini belirleyen Savaşçı, Elimi Bırakma, Kardeş Çocukları ve Survivor gibi güçlü yapımlarla girdiği reyting yarışını kaybetti. 

Antalya Elmalı'da çekilen ve Genelkurmay'ın da lojistik destek verdiği projenin, 8. bölümü itibarıyla ekrana veda etmesine karar verildi.

Nöbet dizisinin reytingleri...

Nöbet dizisinin 3 Mart akşamı yayınlanan ilk bölümünün reytingleri; tüm gruplar kategorisi olan totalde 4.32 reyting oranı ile altıncı sıraya yerleşmiş, Pana Film imzası taşıyan dizi ilk bölümü ile AB grubunda ise sekizinci sıranın sahibi olmuştu.

Geçtiğimiz pazar akşamı yayınlanan son bölümü ile de tüm kişiler kategorisinde 2.17 rating - 4.84 izlenme payıyla listenin 18. sırasında kendine yer bulabilirken; AB'de ise haftayı ise 1.98 rating ve 4.81 izlenme payıyla 13. sırada tamamladı. Bu kan kaybı Nöbet dizisinin erken finaline neden oldu..

Nöbet dizisinin finali ne zaman?

19-04/11/nobet.jpg

3 Mart akşamından beri her hafta pazar günü saat 20:00'da izleyici ile buluşan Nöbet dizisi, 28 Nisan Pazar akşamı yayınlanacak olan 8. bölümü ile ekran macerasına veda edecek. 

 

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin