Ottoman Rising dizisinde Tuba Büyüküstün'ün babasını kimin canlandıracağı belli oldu!

Netflix'in Osmanlı'yı konu alan belgesel drama dizisinin kadrosuna bir oyuncu daha dahil oldu. Detaylar haberimizde..

Merve Mutlu
11 Nisan 2019 - 13:34
Kültür Sanat

Kadrosunda Tuba Büyüküstün, Damla Sönmez, Cem Yiğit Üzümoğlu ve Birkan Sokullu'nun yer aldığı, Osmanlı'nın konu edileceği belgesel drama türündeki yeni Netflix projesi olan Ottoman Rising'in kadrosuna yeni bir oyuncu daha dahil oldu. 

19-04/11/baki-davrak.png

Birsen Altuntaş'ın haberine göre: Cem Yiğit Üzümoğlu'nun Fatih Sultan Mehmet'i canlandırdığı Ottoman Rising adlı projede, Mara Hatun’a hayat veren Tuba Büyüküstün’ün babasını canlandıracak olan oyuncu Baki Davrak oldu. 

Vatanım Sensin'in Vasili'si Baki Davrak Ottoman Rising kadrosunda!

Senaryosunu Emre Şahin’in ortakları Kelly McPherson ve Elizabeth Lake ile birlikte  yazdıkları, Karga Seven Pictures'ın kurucu ortaklarından Emre Şahin’in Netflix için çektiği Ottoman Rising'de Baki Davrak, Sırp despotu Đurađ Branković karakterine hayat verecek. 

Baki Davrak kimdir?

19-04/11/davrak.jpg

1971 doğumlu ve Almanya'da yaşamakta olan Davrak, başrol oynadığı Lola + Bilidikid ve Yaşamın Kıyısında filmleriyle tanınır.

Kutluğ Ataman'ın 1997 yapımı filmi Lola + Bilidikid'de Almanya'da yaşayan Türk bir ailenin eşcinsel olan en küçük oğlu Murat'ı canlandırdı. 2006 yılında Harald Bergmann'nın Brinkmanns Zorn filminde rol aldı. Willem Droste'nin Past by Night, Ulli Schüppel'nin Planet Alex ve 1999 Berlin Film Festivalinde büyük ilgi gören Thomas Arslan'nın Dealer'ı, oynadığı filmlerdendir.
2007 yılında Cannes Film Festivalinde yönetmen - senarist Fatih Akın'a en iyi senaryo ödülü kazandıran Yaşamın Kıyısında filminde, Almanya'da yaşayan Alman dili profesörü bir Türk olan Nejat Aksu'yu canlandırdı.

19-04/11/netflix.jpeg

Ottoman Rising'in konusu ne?

Osmanlı'nın yükselme devrini ve İstanbul'u fetheden Osmanlı padişahı Fatih Sultan Mehmet Han'ın fethini konu alacak olan dizinin çekimleri başladı. Söylentilere göre ana dilinin İngilizce olacak ve bunun yanında Çince de dahil pek çok dilde izleyici karşısına çıkarılacak...

Ottoman Rising hakkındaki gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz....

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin