Avlu dizisine iki yeni oyuncu katılıyor! Erdem Şanlı ve Begüm Tabak Avlu'da!

Star'ın sevilen dizisi Avlu'nun kadrosuna önümüzdeki hafta iki yeni oyuncu katılacak. İşte detaylar..

Merve Mutlu
11 Nisan 2019 - 16:23
Yeni Bölüm

Başrollerinde Demet Evgar (Deniz), Ceren Moray (Azra) ve Nursel Köse'nin (Kudret) rol aldığı, perşembe akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Avlu'nun önümüzdeki hafta yayınlanacak olan yeni bölümünde, kadroya iki yeni oyuncu dahil olacak. 

19-04/11/avlu.png

Oyuncu Ertan Saban'ın 38. bölümden itibaren Avlu dizisinde, Deniz karakterinin gençlik aşkı Oğuz Okan karakteri ile karşımızda olacağını daha önce sizlerle paylaşmıştık.

Ertan Saban'ın canlandıracağı Oğuz Okan, Deniz'in gençlik aşkı olacak ve yolları yine bir şekilde kesişecek. Olmazsa olmaz flashback sahneler ile yaşadıkları anların hatırlatıldığı sahnelerde ise oyuncuların gençlik hallerini hangi oyuncuların canlandıracağı merak konusuydu. 

Avlu'da Deniz'in gençliğini kim canlandırıyor?

19-04/11/avlu-3.png

Önümüzdeki hafta yani Avlu'nun 38. bölümünde diziye Ertan Saban dışında iki oyuncu daha dahil olacak. Saban'ın canlandıracağı Oğuz Okan ve Demet Evgar'ın canlandırdığı Deniz karakterinin gençlik dönemlerini canlandıracak oyuncular açıklandı. 

Birsen Altuntaş'ın haberine göre: Deniz'in gençliğini, 25 yaşındaki güzel oyuncu Begüm Tabak canlandıracak. Oğuz Okan'ın gençlik dönemini canlandıran isim ise Erdem Şanlı olacak. 

Büyük acılar çeken Deniz'in evlenmeden ve kızı Ecem'i dünyaya getirmeden önce neler yaşadığını, büyük aşkı Oğuz Okan ile yollarının neden ve ne zaman ayrıldığını flashback sahneler ile izleyeceğimiz 38. bölüm, önümüzdeki hafta Star tv ekranlarında olacak. 

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin